ما منوی کلی هر دوره و انتخاب غذاهای دریایی را تجزیه و تحلیل می کنیم، اگرچه گزینه های بیشتر همیشه بهتر نیستند. کیفیت مهمتر از کمیت است، به خصوص که برخی از خدمات در انواع خاصی مانند ماهی آزاد، ماهی سوشی یا خرچنگ تازه تخصص دارند. ما متوجه میشویم که انتخاب غذاهای دریایی چقدر آسان است و فرآیند سفارش چقدر ساده است. ما همچنین سطح شفافیت ارائه شده در مورد ماهی و غذاهای دریایی، از جمله موارد مربوط به پایداری را در نظر می گیریم. برخی از خدمات ردیابی دقیق محصولات خود را ارائه می دهند در حالی که برخی دیگر اطلاعات پراکنده ای در مورد منشاء ماهی و غذاهای دریایی ارائه می دهند.
آزمایش خدمات تحویل غذاهای دریایی تا حد زیادی حکایتی است، اما ما حداقل یک محموله ماهی از هر سرویس در این لیست سفارش دادهایم، اغلب دو یا سه تحویل. بزرگترین نگرانی تازگی است، به همین دلیل است که ما مراقب بوییدن، طبخ و مزه هر تکه ماهی ارسال شده توسط هر سرویس هستیم. اگر غذاهای دریایی نامرغوبی وجود داشته باشد، آنها را یادداشت می کنیم. ما همچنین به دنبال علائم بسته بندی ناکافی هستیم.
ذوب شدن زودرس، ذوب شدن یخ و آلودگی متقابل نگرانی های بزرگی در هنگام حمل و نقل غذاهای دریایی است، بنابراین ما به دنبال ماهی هایی می گردیم که به خوبی مهر و موم شده و پس از رسیدن کاملا منجمد شده باشند. اگر تحویل غذای دریایی تازه است، اطمینان حاصل می کنیم که کیسه های یخ یا کیسه های خنک کننده یخ زده ذوب نشده یا آسیبی ندیده اند و ماهی هنوز در لمس سرد است.
منبع: https://www.cnet.com/health/nutrition/best-seafood-delivery/#ftag=CAD590a51e