
بروزرسانی: 07 اردیبهشت 1404
دریم فارم، استارتاپی از Food Valley ایتالیا، موتزارلای گیاهی عالی را مورد توجه قرار داده است.
پنیر وگان به طور کلی از نظر طعم و بافت چیز خاصی نیست. دریم فارم، یک استارت آپ مستقر در پارما، در دره غذای ایتالیا، امیدوار است این وضعیت را تغییر دهد. او یک موزارلای گیاهی با استفاده از پایه بادام تخمیر شده و فقط تعداد انگشت شماری مواد دیگر درست کرد که به گفته او موزارلای واقعی بسیار بهتر از پنیر معمولی وگان است.
همانند موتزارلای سنتی (با کیفیت) بر پایه لبنیات، پنیر گیاهی Dreamfarm به شکل یک توپ معلق در مایع است. بنابراین شما یک کیسه مکعب یا تکه های خرد شده با طعم موزارلا نمی خرید. (و این استارت آپ ادعا می کند که حق ثبت اختراعی در مورد فرآیند استفاده شده برای ایجاد این "موزارلای مایع" تقلبی با استفاده از ترکیبی از مواد گیاهی دارد.) این محصول همچنین دارای امتیاز "A" Nutri-Score با سطوح پایین تر چربی و چربی های اشباع شده است. و نمک نسبت به موزارلای تهیه شده از لبنیات. (اگرچه پروتئین کمتری نیز دارد.)
جیووانی منوزی، مدیرعامل این شرکت می گوید: «ایده این بود که می خواستیم قهرمانی را در رده پنیرهای گیاهی ایجاد کنیم. بنابراین، ما در مورد مواد تشکیل دهنده، امتیاز Nutri-Score، به طور کلی در مورد نمره سلامتی، سازش نخواهیم کرد.
اگرچه بازار محصولات گیاهی همچنان کوچک است، اما علاقه به جایگزین های لبنی در حال افزایش است زیرا افراد بیشتری به دنبال کاهش مصرف غذاهای ، به ویژه به دلایل زیست محیطی و بهداشتی هستند.
Menozzi - یک استخدام نسبتاً جدید برای Dreamfarm در حالی که اولین مرحله متمرکز بر تحقیق و توسعه خود را پشت سر می گذارد - به اشتراک می گذارد که چگونه دو بنیانگذار استارتاپ، Maddalena Zanoni و Mattia Sandei، فرصتی برای گسترش اندازه بازار پنیر وگان با تمرکز بر کیفیت محصول مشاهده کردند. .
اساساً چیزی که آنها دیدند این بود که پنیر گیاهی - همه محصولات و دسته - بسیار کوچک بود. اما دلایل واضح بود زیرا محصولات به اندازه کافی خوب نبودند.» او به TechCrunch گفت. "بسیاری از مواد تشکیل دهنده، مانند بیش از 10، 12 ماده در محصولات، و همچنین سالم نیستند."
یکی از بنیانگذاران، Sandei، همچنین برای یک شرکت مواد غذایی b2b کار می کرد که صنعت جایگزین گوشت را تامین می کرد. Menozzi ادامه می دهد: "بنابراین فکر می کنم آنچه آنها دیدند در صنعت جایگزینی گوشت اتفاق می افتاد و می خواستند آن را در پنیر تکرار کنند."
«بسیاری از شرکت ها به سراغ جایگزین های گوشتی با مواد زیادی رفته اند - نه سالم، نه خوش مزه - و زمانی که صنعت به بلوغ رسید، همه مصرف کنندگان ترجیح می دهند مواد کمتری داشته باشند، امتیاز Nutri-Score A داشته باشند و محصولی خوب داشته باشند. . »
لیست کامل مواد تشکیل دهنده موزارلای گیاهی دریم فارم به شرح زیر است: پایه بادام (آب، 25 درصد بادام، جو دوسر)، الیاف گیاهی، نمک، آگار آگار، طعم طبیعی، تخمیر (برای تخمیر بادام از مخمر مخمر استفاده می کند. پایه) - که به طور قابل توجهی کوتاهتر از برخی از پنیرهای گیاهی است.
برخی دیگر - مانند یک محصول "با طعم موزارلا" که توسط برند غذایی Violife ساخته شده است - تقریباً حاوی همان مقدار مواد ذکر شده است. با این حال، Dreamfarm موزارلای تقلبی خود را به عنوان کم چرب تر و چربی اشباع شده تر از محصول رقیب Violife (که حاوی روغن نارگیل است) تبلیغ می کند.
Menozzi می گوید: «معمولاً در پنیرهای گیاهی... از روغن نارگیل یا مواد دیگری که خیلی سالم نیستند استفاده می شود. که می تواند از منابع محلی، در حوضه مدیترانه (مانند بادام های کاشته شده در ایتالیا و اسپانیا) به دست آید.
او می افزاید: «در این محصول، اساساً هیچ چربی اشباع - کمتر از 1 درصد - نداریم، بنابراین ایده اصلی تغییر دسته هم از نظر طعم و هم از نظر مواد تشکیل دهنده بود.» -او.
به گفته Menozzi، وقتی نوبت به قیمت می رسد، موزارلای گیاهی Dreamfarm با "موزارلای خوب بوفالو" قابل مقایسه است. در ایتالیا، جایی که این محصول در ماه مه (با پخش پنیر گیاهی) به بازار عرضه شد، به ازای هر توپ 125 گرمی 3.60 یورو قیمت دارد. (اسپرد وگان حتی ارزان تر است و فقط 2.99 یورو به فروش می رسد.)
با توجه به اینکه محصولات و برند غذایی آن هنوز در مراحل اولیه خود هستند، هنوز اطلاعات فروش را منتشر نمی کند. اما Menozzi می گوید مشتریان به ویژه در مورد موزارلای گیاهی، جدیدتر از این دو محصول هیجان زده شده اند و او می گوید موزارلای گیاهی آنها 5 برابر بیشتر از محصولات موزارلای گیاهی رقیب در برخی سوپرمارکت ها فروخته است.
از نظر ارگانیک نیز توجه برخی از اینفلوئنسرهای آنلاین را به خود جلب کرد. علاوه بر این، چند زنجیره پیتزا فروشی قبلاً منوی خود را اضافه کرده اند.

اعتبار تصویر: Dreamfarm
او توضیح می دهد: «ما یک یورو در بازاریابی سرمایه گذاری نکردیم، فقط با موزارلا در میان بسیاری از اینفلوئنسرها به صورت ویروسی درآمدیم. ما حتی برای آنها نمونه نفرستادیم... آنها فقط به فروشگاه رفتند، چند قطعه خریدند و در اینستاگرام نشان دادند که چگونه به نظر می رسد، خارج ، موزارلای واقعی از مایع چقدر دیوانه کننده است.
"با موزارلا، افرادی هستند که برای خرید این محصول به سوپرمارکت می روند... شاید آنها نیز کیلومترهای زیادی را طی می کنند، زیرا ما هنوز به خوبی توزیع نشده ایم - و به آنجا می روند، آن را پنج می خرند و موزارلا را برای دوستان خود می آورند. و افراد دیگری که آن را دوست دارند،” او اضافه می کند. "زیرا چیزی کاملاً جدید و فوق العاده قابل قدردانی است. حتی اگر پنیر قابل پخش نسبت به موزارلا نوآوری کمتری داشته باشد... بنابراین بیشتر شبیه برادر کوچک موزارلا است.
دریم فارم امروز بسته شدن دور سرمایه گذاری اولیه 5 میلیون یورویی را با سرمایه گذاری دو فرشته تجاری محلی مرتبط با صنعت غذا اعلام کرد: Giampaolo Cagnin، یک کارآفرین سریالی که Italiana Ingredienti، Campus و Hi-Food را تأسیس کرد. و فرانچسکو موتی، مالک و مدیر عامل گروه موتی.

اعتبار تصویر: Dreamfarm
به گفته Menozzi، نیمه اول دور سال گذشته بسته شد و برای کمک به تامین مالی اولین مرکز تولید آنها استفاده شد. و او تأیید می کند که آنها قصد دارند تمام تولیدات خود را در داخل نگه دارند. اما بخش جدید بودجه به توسعه بازار در اروپا اختصاص داده خواهد شد - با برخی از محصولات آن در حال حاضر در اسپانیا موجود است. همچنین یک قرارداد توزیع برای آوردن موزارلای گیاهی خود به بلژیک امضا کرد.
دو سال اول فعالیت استارتاپی که در سال 2021 تأسیس شد به تحقیق و توسعه محصول اختصاص داشت. اما آنها همچنین قصد دارند بخشی از بودجه جدید را به تحقیق و توسعه بیشتر اختصاص دهند. Menozzi می گوید Dreamfarm می خواهد نسخه های گیاهی دیگر پنیرهای کلاسیک ایتالیایی را توسعه دهد: Stracciatella و burrata. او همچنین می گوید که ممکن است به بررسی ماست های گیاهی بپردازند. اگر چه بعداً خواهد آمد، در حال حاضر تمرکز روی پنیر است. و مخصوصاً روی پنیرهای نرم تر موزارلا.
او می گوید: «در حال حاضر، ما بر روی توسعه تخصص اصلی خود، یعنی موزارلا، و توسعه محصولاتی نزدیک به همان مفهوم موزارلا تمرکز می کنیم،» و اشاره می کند که ساخت پنیرهای گیاهی سخت تر معمولاً نیاز به استفاده از مواد سالم کمتری دارد.
ساخت موزارلای گیاهی نیز چالش های خاص خود را داشت، از جمله درست ، بافت. به همین دلیل با این محصول شروع کردند. او می افزاید: «برای ایجاد بافت، آزمون و خطای زیادی طول کشید.
آنها همچنین به تغییر دستور العمل برای محصول شاخص خود ادامه می دهند تا ببینند، برای مثال، آیا می توانند بدون به خطر انداختن امتیاز Nutri، عمر مفید را بیشتر افزایش دهند. و در آنجا مطالعه می کنند که آیا می توانند نسخه ای تولید کنند که به خوبی فریز شود.
نحوه ذوب موزارلای تقلبی یکی دیگر از مواردی است که در جستجوی پیتزای عالی مارگریتا (کلاسیک) به سبک وگان هستید. ما همچنین می خواهیم یک دستور العمل پیتزای واقعی ایجاد کنیم. چون البته با چربی کمتر فعلا مثل موزارلای واقعی آب نمی شود. اما به خوبی ذوب می شود.»
این گزارش برای اصلاح قیمت اسپرد پنیر دریم فارم به روز رسانی شده است. قیمت پیشنهادی آن 2.99 یورو است و نه 1.99 یورو همانطور که در ابتدا اشاره کردیم
منبع: https://techcrunch.com/2023/11/06/dreamfarm-pre-seed/