چنگال ها و قاشق های ما از همه مهمتر هستند تجهیزات در آشپزخانه ما تمیز نگه داشتن چه ظروف آشپزخانه دیگری مستقیماً وارد دهان ما می شود؟ (به طور مکرر. چند بار در روز.) بنابراین این سوال پیش می آید: ظروف نقره روزانه شما چقدر تمیز هستند؟ این که آیا شما یک ماشین ظرفشویی یا کارمندان عادی را استخدام کنید شستن دستها، آیا مطمئن هستید که در واقع همه ، ها را بین دندانه های چنگال جمع می کنید؟ تک تک دانه های برنج، زرده تخم مرغ چسبناک یا پوسته دار چطور؟ سس?
و در مورد تجمع مواد معدنی یا زنگ زدگی روی ظروف نقره ای شما چطور؟ اگرچه مقادیر اندکی از این عناصر احتمالاً بی ضرر هستند، طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، زنگ زدگی مواد غذایی ایمن در نظر گرفته نمی شود و می تواند پوسته پوسته شود و بلعیده شود، پس چرا این خطر را بپذیرید؟
حداقل این است که دفعه بعد که ماشین ظرفشویی را بارگیری می کنید یا سینک ظرفشویی را با کف پر می کنید، کمی بیشتر به کارد و چنگال خود توجه کنید و ممکن است بخواهید هر از گاهی آنها را عمیقاً تمیز کنید. من با کارشناس نظافت، توبی شولز، مدیر عامل و بنیانگذار Maid2Match، صحبت کردم تا نکات مهم او را برای اطمینان از تمیز بودن ظروف نقره ای روزمره شما تا حد امکان انجام دهد.
شستن دست بهترین کار است
این خبر خوبی برای کسانی است که به ماشین ظرفشویی دسترسی ندارند. به گفته شولز، شستن دست ها بهترین نتیجه را برای ظروف نقره تمیز می دهد. او گفت: «بهتر است در صورت امکان، کارد و چنگال خود را با دست بشویید. استفاده از ماشین ظرفشویی باعث کدر شدن ظروف نقره و از بین بردن پتینه می شود و همچنین کنترل بیشتری روی فرآیند تمیز ، خواهید داشت.
هنگام شستن کارد و چنگال با دست، به احتمال زیاد مراقب چیزهایی هستید که ممکن است به کارد و چنگال خود بچسبد، به خصوص اگر عادت به قبل از آبکشی در هنگام قرار دادن ماشین ظرفشویی نداشته باشید.
شولز گفت: برای بهترین نتیجه شستن دست، “بقایای مواد غذایی قابل مشاهده مانند سس خشک شده یا برنج چسبانده شده را بردارید تا از تشکیل یا خطر کپک جلوگیری کنید.” همچنین از ابزارهایی با موهای نرم یا اسفنجهای غیر ساینده استفاده کنید، زیرا پاککنندههای ساینده مانند پودر شستشو میتوانند سطح را خراش دهند یا کدر کنند. چنگالها بهویژه در نگهداشتن تکهها در فضاهای متعدد خود مهارت دارند، بنابراین هنگام قرار دادن خود بین دندانها دقت کنید اما ملایم باشید.
خیساندن هم هیچ لطفی به شما نمی کند و جایگزین مفیدی برای شستن خوب دست ها نیست. شولز گفت: “شما نباید کارد و چنگال خود را برای مدت طولانی خیس کنید زیرا خطر زنگ زدن آن وجود دارد.”
موفقیت در ماشین ظرفشویی
شاید به پرتاب انواع و اقسام عادت کرده اید ظروف آشپزی، ظروف و کارد و چنگال در ماشین ظرفشویی با همان مواد شوینده جهانی و تنظیم. اگر اینطور است، ممکن است در مورد نگهداری ظروف نقره ای خود در شرایط تمیز و ایمن آسیبی به خرج دهید. (ممکن است ماشین ظرفشویی نداشته باشم، اما قطعا با لباسشویی کار می کنم.)
شولز گفت: «میتوانید کارد و چنگالهای روزمره خود را در ماشین ظرفشویی بشویید، اما با رعایت چند نکته. برای بهینه سازی چرخه تمیز ، ماشین ظرفشویی، برای جلوگیری از کدر شدن، سایش، یا تجمع مواد معدنی و زنگ زدگی، بهترین روش های زیر را توصیه می کند:
- از شوینده های بدون اسید استفاده کنید، بنابراین بدون اسید سیتریک و افزودنی های مرکبات.
- ظروف نقره را با همان بار استیل نشویید.
- از شستن کارد و چنگال در همان چرخه ظروف یا ماهیتابه هایی که ممکن است حاوی مواد غذایی اسیدی باشند، مانند سس گوجه فرنگی، خودداری کنید.
- همیشه از یک چرخه ظریف یا سبک ترین حالت در ماشین ظرفشویی خود استفاده کنید. چرخه حرارت بالا و چرخه خشک می تواند به ظروف نقره آسیب برساند.
- همیشه بعد از آن کارد و چنگال را با دست خشک کنید.
خشک ، و نگهداری ظروف نقره
این آخرین نکته احتمالاً یکی از مواردی است که هیچ یک از ما به طور مرتب انجام نمی دهیم – کاربران ماشین ظرفشویی یا ماشین لباسشویی های دستی – اما به ویژه برای حفظ بهترین و تمیزترین ظروف نقره مهم است.
شولز می گوید: «شما باید همیشه بلافاصله بعد از شستن کارد و چنگال خود را خشک کنید تا از لکه های آب یا رسوبات معدنی آب سخت جلوگیری کنید. او گفت: «در جای خشک و خنک نگهداری کنید. “نگهداری نامناسب همچنین می تواند منجر به کدر شدن و تجمع گرد و غبار شود.” یک کشوی مخصوص کارد و چنگال ترجیح داده می شود. این خبر بدی برای کسانی است که از جذابیت نگهداری کارد و چنگال خود در جعبه یا شیشه باز روی پیشخوان لذت می برند، اما این خطر نه تنها باعث می شود که گرد و غبار، بلکه چربی و رطوبت نیز با ظروف نقره شما راه پیدا کند.
تمیز ، عمیق گاه به گاه
برای ظروف آشپزخانه که به طور منظم مستقیماً در دهان خود قرار می دهید، ممکن است بخواهید هر از گاهی تمیز ، عمیق را در نظر بگیرید، اما اگر نکات بالا را رعایت کنید، این کار کمتر ضروری خواهد بود. شولز گفت: “اگر نقره خود را به طور منظم تمیز می کنید، تمیز ، عمیق نباید ضروری باشد، مگر اینکه متوجه تجمع کثیفی شوید یا نقره شما شروع به اکسید شدن یا کدر شدن کند.” اما برای اندازه گیری ایمنی بیشتر، تمیز ، عمیق ظروف نقره با ظروف اولیه آشپزخانه و مواد اولیه ای که احتمالاً از قبل در دسترس دارید، آسان است.
شولز توضیح داد: برای یک راه حل سریع، “اگر ظروف نقره ای شما اکسید شده است، می توانید جوش شیرین را روی لیموی بریده شده بپاشید و تکه های آن را بشویید.” وی افزود: اجازه ندهید محلول پاک کننده بیش از 2 دقیقه بماند. کاملاً با آب و صابون بشویید و سپس خشک کنید. لکه های آب را می توان با آب لیمو ساده یا سرکه سفید نیز از بین برد، اما باز هم شستشو و خشک ، بسیار مهم است.
برای تمیز ، عمیق تر، شولز روش زیر را توصیه می کند:
1. با یک ظرف شیشه ای با روکش فویل یا ورقه پخت آلومینیومی شروع کنید.
2. کف آن را با یک قاشق غذاخوری جوش شیرین و نمک دریا یا نمک کوشر بپاشید.
3. به آرامی نصف فنجان سرکه سفید و سپس یک فنجان آب تازه جوشیده اضافه کنید.
4. کارد و چنگال ها را در ظرف یا قالب بچینید و مطمئن شوید که روی هم قرار نگیرند.
5. قطعات باید آلومینیوم را لمس کنند. اجازه دهید حدود نیم دقیقه خیس بخورند، سپس با انبر آنها را بردارید.
6. سپس با یک پارچه میکروفیبر تمیز صاف کنید.
برای نکات بیشتر در مورد تمیز ، آشپزخانه، دستور العمل جادویی برای دریافت را بررسی کنید لکه های سرسخت روی ظروف آشپزخانه و نحوه تمیز ، a تابه چدنی سوخته.
منبع: https://www.cnet.com/news/how-to-get-your-silverware-sparkling-clean/#ftag=CAD590a51e