- با باقی مانده روغن بیکن چه کنیم؟
- آن را به درستی ذخیره کنید
- یک ماهیتابه چدنی را فصل کنید
- طعم گوشت خوک دودی را به یک سرخ شده اضافه کنید
- به یک دسته از نان ذرت یا کلوچه، غنای خوش طعمی اضافه کنید
- ساخت بوربون شسته بیکن
- از روغن بیکن برای درست ، تخم مرغ همزده استفاده کنید
- روغن بیکن را با روغن آشپزی دیگری مخلوط کنید تا استیک ها سرخ شوند یا مرغ سرخ شوند
- کلم بروکسل را در سرخ کن با بیکن درست کنید
- تو چیکار میکنی نمی تواند با باقی مانده روغن بیکن درست کنید
- آن را در آبکش بریزید
- آن را کمپوست کنید
- در حالی که هنوز داغ است آن را در سطل ، بریزید
بعد از اینکه پخت یک دسته از بیکن را تمام کردید، راه درست، در نهایت مقدار خوبی چربی خواهید داشت. بعد از اینکه برشهای زیادی از این مواد را به طور کامل مصرف کردید، ممکن است وسوسه شوید که بقایای غذای بیکن خود را دور بریزید، اما من از شما میخواهم که بیشتر یا تمام آن چربی غنی گوشت خوک را برای استفاده در آینده ذخیره کنید.
روغن بیکن طعمی شور و کمی دودی دارد که می توانید از آن برای اضافه ، طعم اومامی به بسیاری از غذاها و دستور العمل ها استفاده کنید. و از آنجایی که طعم آن بسیار متراکم است، فقط به مقدار کمی نیاز دارید تا سرخکرده یا تابه تخممرغهای همزده بعدیتان آواز بخواند.
در اینجا نحوه صرفه جویی در چربی بیکن باقیمانده و هفت روش شگفت انگیز برای استفاده از روغن بیکن در آشپزی آورده شده است.
با باقی مانده روغن بیکن چه کنیم؟
آن را به درستی ذخیره کنید
اول از همه: شما می خواهید روغن بیکن خود را برای استفاده در آینده به درستی ذخیره کنید. اگرچه نباید فاسد شود، اما توصیه می کنیم آن را در یخچال نگهداری کنید زیرا ممکن است حاوی تکه هایی از گوشت خوک باشد.
آن را در یک جعبه فلزی نگهداری کنید و روی آن را بپوشانید، زیرا بوی تند بیکن میتواند به سایر غذاهای داخل یخچال نفوذ کند. اگر قصد دارید آن را در ظرف شیشه ای یا پلاستیکی نگهداری کنید، قبل از انتقال آن صبر کنید تا چربی کاملا خنک شود.
این 16 دلار سینی بیکن سیلیکونی دارای یک صافی داخلی برای فیلتر ، تکه های بیکن.
یک ماهیتابه چدنی را فصل کنید
چدن خود را مزه دار کنید تابه کلید حفظ سطح قابلمه است ضد چسب. انجام منظم این کار، علاوه بر شستن صحیح ظروف چدنی، طعمی پایه نیز ایجاد می کند که تابه به غذاهای خاصی مانند استیک، برگر، مرغ و هاش براون می دهد. برای چاشنی با گریس بیکن، مقدار کمی گریس را به موم چاشنی چدن مورد علاقه خود اضافه کنید – من دوست دارم Knap — و طبق معمول پیش بروید.
طعم گوشت خوک دودی را به یک سرخ شده اضافه کنید
دفعه بعد که برای شام یک سرخ ، سریع درست کردید، یک قاشق چای خوری چربی بیکن اضافه کنید تا طعم آن بیشتر شود. زیاد دور نروید وگرنه با ظرفی مواجه می شوید که خیلی چرب است و طعم بیکن بر همه چیز غلبه می کند.
به یک دسته از نان ذرت یا کلوچه، غنای خوش طعمی اضافه کنید
بیکن و نان ذرت یک ترکیب جادویی دیگر است. از آنجایی که نان ذرت می تواند به راحتی خشک شود، افزودن یک قاشق چای خوری چربی بیکن به مخلوط با کره اطمینان حاصل می کند که نان مرطوب با طعم بیکن خوشمزه است.
همچنین می توانید کمی روغن بیکن به یک دسته از کوکی های چیپسی شکلاتی یا کره بادام زمینی اضافه کنید. بیکن با بسیاری از طعمهای دیگر – افرا، شکلات، وانیل – کار میکند، بنابراین با دستور پخت شیرینی مورد علاقه خود آن را امتحان کنید.
ساخت بوربون شسته بیکن
نمیدانم ایدهی چه کسی اضافه ، روغن بیکن به بوربن بود، اما میخواهم برای آنها نوشیدنی بخرم. الکل برای شستشوی چربی ساده است، فقط یک یا دو اونس روغن بیکن مایع را به یک بطری بوربن اضافه کنید. تکان دهید و بگذارید چند روز در یخچال یا فریزر بماند. چربی جامد شده از بوربن را با یک صافی مشبک صاف کنید و در نهایت یک روح قهوه ای دودی برای نوشیدن تمیز یا استفاده در کوکتل خواهید داشت.
از روغن بیکن برای درست ، تخم مرغ همزده استفاده کنید
بیکن و تخم مرغ به همان اندازه که در دنیای صبحانه دوتایی خوب هستند. قبل از اضافه ، تخم مرغ های زده شده و به آرامی هم زدن، کمی روغن بیکن را با کره به تابه خود اضافه کنید.
روغن بیکن را با روغن آشپزی دیگری مخلوط کنید تا استیک ها سرخ شوند یا مرغ سرخ شوند
شما نمی خواهید از روغن بیکن به تنهایی برای تفت دادن غذاها استفاده کنید، اما باید مقداری به روغن پخت و پز انتخابی خود اضافه کنید، خواه روغن زیتون، روغن بذر کتان، روغن آووکادو یا روغن های دیگر.
کلم بروکسل را در سرخ کن با بیکن درست کنید
کلم بروکسل متراکم است و کاندیدای خوبی برای سرخ ، هوا است. آنها را با کمی روغن بیکن بریزید سپس به مدت 20 دقیقه در سرخ کن با هوا بریزید. طعم آنها به قدری خوب است که فراموش می کنید در حال خوردن یک سبزی هستید.
تو چیکار میکنی نمی تواند با باقی مانده روغن بیکن درست کنید
آن را در آبکش بریزید
اگر حتی یک دسته از روغن بیکن را در سینک آشپزخانه بریزید، احتمالاً قبل از پایان هفته با یک لوله کش صحبت می کنید.
آن را کمپوست کنید
روغن بیکن و سایر غذاهای پرچرب را نمی توان کمپوست کرد. بنابراین آنها را از توده کمپوست خانگی خود دور نگه دارید یا کمپوستر کانتر الکترونیکی.
در حالی که هنوز داغ است آن را در سطل ، بریزید
این کار را انجام دهید و سوراخی در ته کیسه ، خواهید سوزاند. زمانی که سعی کنید سطل ، را بیرون بیاورید، صحنه زیبایی نخواهد بود. اگر قصد دور انداختن آن را دارید، آن را در قوطی فلزی بریزید و قبل از دور ریختن، بگذارید خنک شود.
منبع: https://www.cnet.com/how-to/what-to-do-with-leftover-bacon-grease/#ftag=CAD590a51e