7 روش عالی برای استفاده از روغن باقیمانده بیکن

بعد از اینکه پخت یک دسته از بیکن را تمام کردید، راه درست، در نهایت مقدار خوبی چربی خواهید داشت. بعد از اینکه برش‌های زیادی از این مواد را به طور کامل مصرف کردید، ممکن است وسوسه شوید که بقایای غذای بیکن خود را دور بریزید، اما من از شما می‌خواهم که بیشتر یا تمام آن چربی غنی گوشت خوک را برای استفاده در آینده ذخیره کنید.

روغن بیکن طعمی شور و کمی دودی دارد که می توانید از آن برای اضافه ، طعم اومامی به بسیاری از غذاها و دستور العمل ها استفاده کنید. و از آنجایی که طعم آن بسیار متراکم است، فقط به مقدار کمی نیاز دارید تا سرخ‌کرده یا تابه تخم‌مرغ‌های همزده بعدی‌تان آواز بخواند.

بیکن در سرخ کن هوا

اگر بدانید چه چیزی برای شما مفید است، مقداری از چربی بیکن باقیمانده را ذخیره خواهید کرد.

دیوید واتسکی/CNET

در اینجا نحوه صرفه جویی در چربی بیکن باقیمانده و هفت روش شگفت انگیز برای استفاده از روغن بیکن در آشپزی آورده شده است.

  کشف جهان توسط ادوین هابل

با باقی مانده روغن بیکن چه کنیم؟

آن را به درستی ذخیره کنید

روغن جامد بیکن در سطل بیکن

اکثر ظروف غیر فلزی با ریختن گریس بیکن داغ در آنها ذوب می شوند یا می ترکند، اما این ظرف بیکن سیلیکونی تا دمای 500 درجه فارنهایت مقاوم است.

سطل بیکن

اول از همه: شما می خواهید روغن بیکن خود را برای استفاده در آینده به درستی ذخیره کنید. اگرچه نباید فاسد شود، اما توصیه می کنیم آن را در یخچال نگهداری کنید زیرا ممکن است حاوی تکه هایی از گوشت خوک باشد.

آن را در یک جعبه فلزی نگهداری کنید و روی آن را بپوشانید، زیرا بوی تند بیکن می‌تواند به سایر غذاهای داخل یخچال نفوذ کند. اگر قصد دارید آن را در ظرف شیشه ای یا پلاستیکی نگهداری کنید، قبل از انتقال آن صبر کنید تا چربی کاملا خنک شود.

این 16 دلار سینی بیکن سیلیکونی دارای یک صافی داخلی برای فیلتر ، تکه های بیکن.

یک ماهیتابه چدنی را فصل کنید

چاشنی تابه چدنی

از کمی روغن بیکن مخلوط با موم چاشنی مورد علاقه تان استفاده کنید تا به تابه های چدنی خود طعم بدهید.

تایلر لیزنبی/CNET

چدن خود را مزه دار کنید تابه کلید حفظ سطح قابلمه است ضد چسب. انجام منظم این کار، علاوه بر شستن صحیح ظروف چدنی، طعمی پایه نیز ایجاد می کند که تابه به غذاهای خاصی مانند استیک، برگر، مرغ و هاش براون می دهد. برای چاشنی با گریس بیکن، مقدار کمی گریس را به موم چاشنی چدن مورد علاقه خود اضافه کنید – من دوست دارم Knap — و طبق معمول پیش بروید.

  اپل ممکن است در حال برنامه ریزی چیزهای بزرگی با حالت بازی جدید خود باشد

طعم گوشت خوک دودی را به یک سرخ شده اضافه کنید

در تابه تفت دهید

یک قاشق چایخوری چربی بیکن را به سرخ ، بعدی خود اضافه کنید و بعداً از من تشکر کنید.

کیلیتو چان/گتی

دفعه بعد که برای شام یک سرخ ، سریع درست کردید، یک قاشق چای خوری چربی بیکن اضافه کنید تا طعم آن بیشتر شود. زیاد دور نروید وگرنه با ظرفی مواجه می شوید که خیلی چرب است و طعم بیکن بر همه چیز غلبه می کند.

به یک دسته از نان ذرت یا کلوچه، غنای خوش طعمی اضافه کنید

دستور پخت ساده نان ذرت

نان ذرت از مقدار کمی از چربی بیکن باقیمانده سود می برد.

دیوید واتسکی/CNET

بیکن و نان ذرت یک ترکیب جادویی دیگر است. از آنجایی که نان ذرت می تواند به راحتی خشک شود، افزودن یک قاشق چای خوری چربی بیکن به مخلوط با کره اطمینان حاصل می کند که نان مرطوب با طعم بیکن خوشمزه است.

همچنین می توانید کمی روغن بیکن به یک دسته از کوکی های چیپسی شکلاتی یا کره بادام زمینی اضافه کنید. بیکن با بسیاری از طعم‌های دیگر – افرا، شکلات، وانیل – کار می‌کند، بنابراین با دستور پخت شیرینی مورد علاقه خود آن را امتحان کنید.

ساخت بوربون شسته بیکن

بوربن بدون الکل

روغن بیکن را به بوربن اضافه کنید، تکان دهید و فریز کنید. سپس چربی جامد شده را از الکل جدا کنید و چیز خاصی دارید.

ارواح آزاد

نمی‌دانم ایده‌ی چه کسی اضافه ، روغن بیکن به بوربن بود، اما می‌خواهم برای آنها نوشیدنی بخرم. الکل برای شستشوی چربی ساده است، فقط یک یا دو اونس روغن بیکن مایع را به یک بطری بوربن اضافه کنید. تکان دهید و بگذارید چند روز در یخچال یا فریزر بماند. چربی جامد شده از بوربن را با یک صافی مشبک صاف کنید و در نهایت یک روح قهوه ای دودی برای نوشیدن تمیز یا استفاده در کوکتل خواهید داشت.

  یک کنترلر MPE MIDI قابل تنظیم برای نرم افزارهای مصنوعی و تجهیزات آنالوگ شما

از روغن بیکن برای درست ، تخم مرغ همزده استفاده کنید

جیمز باند تخم مرغ هم زده

بیکن و تخم مرغ؟ چه کسی فکرش را می کرد؟

CNET/برایان کولی

بیکن و تخم مرغ به همان اندازه که در دنیای صبحانه دوتایی خوب هستند. قبل از اضافه ، تخم مرغ های زده شده و به آرامی هم زدن، کمی روغن بیکن را با کره به تابه خود اضافه کنید.

روغن بیکن را با روغن آشپزی دیگری مخلوط کنید تا استیک ها سرخ شوند یا مرغ سرخ شوند

سه تکه گوشت

دفعه بعد که یک تکه گوشت را سرخ می کنید، کمی روغن بیکن به روغن آشپزی خود اضافه کنید.

گتی

شما نمی خواهید از روغن بیکن به تنهایی برای تفت دادن غذاها استفاده کنید، اما باید مقداری به روغن پخت و پز انتخابی خود اضافه کنید، خواه روغن زیتون، روغن بذر کتان، روغن آووکادو یا روغن های دیگر.

کلم بروکسل را در سرخ کن با بیکن درست کنید

کلم بروکسل

یک پوند کلم بروکسل را با روغن بیکن و روغن زیتون مخلوط کرده و در سرخ کن بادی قرار دهید.

برایان بنت / CNET

کلم بروکسل متراکم است و کاندیدای خوبی برای سرخ ، هوا است. آنها را با کمی روغن بیکن بریزید سپس به مدت 20 دقیقه در سرخ کن با هوا بریزید. طعم آنها به قدری خوب است که فراموش می کنید در حال خوردن یک سبزی هستید.

تو چیکار میکنی نمی تواند با باقی مانده روغن بیکن درست کنید

آن را در آبکش بریزید

خالی ،

روغن بیکن را در آبکش نریزید. این تقریباً سریعترین راه برای از بین بردن آن است.

آلینا برادفورد / CNET

اگر حتی یک دسته از روغن بیکن را در سینک آشپزخانه بریزید، احتمالاً قبل از پایان هفته با یک لوله کش صحبت می کنید.

آن را کمپوست کنید

سطل ، آشپزخانه با باقیمانده غذا در داخل

گریس بیکن را نمی توان به کمپوست زنده تبدیل کرد.

کارخانه

روغن بیکن و سایر غذاهای پرچرب را نمی توان کمپوست کرد. بنابراین آنها را از توده کمپوست خانگی خود دور نگه دارید یا کمپوستر کانتر الکترونیکی.

در حالی که هنوز داغ است آن را در سطل ، بریزید

این کار را انجام دهید و سوراخی در ته کیسه ، خواهید سوزاند. زمانی که سعی کنید سطل ، را بیرون بیاورید، صحنه زیبایی نخواهد بود. اگر قصد دور انداختن آن را دارید، آن را در قوطی فلزی بریزید و قبل از دور ریختن، بگذارید خنک شود.

منبع: https://www.cnet.com/how-to/what-to-do-with-leftover-bacon-grease/#ftag=CAD590a51e