چگونه vertu اصلی را تشخیص دهیم؟

شاید تا به حال به فروش گوشی های ورتو تقلبی در بازار فکر نکرده باشید. با این حال، برخی از مارک های مختلف با تولید مدل های تقلبی اما مشابه نمونه های اصلی سود خوبی به دست می آورند. اما چگونه Virtu اصلی را از جعلی تشخیص دهیم؟ در این مقاله شما را در جهت تشخیص اصل و تقلبی راهنمایی می کنیم.

تفاوت بین گوشی های ورتو اصل و جعلی را به سرعت تشخیص دهید

تفاوت گوشی های اصل و تقلبی ورتو

ورتو یکی از برندهای لوکس دنیای تلفن همراه به حساب می آید که بسیاری از پیروان دنیای فناوری آن را به دلیل تولید محصولاتی متمایز، ظریف و البته گران قیمت می شناسند. ورتو تاکنون مدل های مختلفی از گوشی های هوشمند و تلفن های همراه را روانه بازار کرده است و افراد مرفه اصلی ترین کاربران محصولات این برند لوکس هستند.

شاید برای شما عجیب باشد، اما برخی از افراد گوشی ورتو اصلی را نمی فروشند، در عوض مدل «کپی» یا چیزی شبیه به اورجینال را به مشتریان خود می فروشند. این مدل های تقلبی هیچ گونه اصالتی ندارند و ویژگی اصلی تجمل گرایی در آنها رعایت نمی شود. با تمام این اوصاف چگونه می توانیم تفاوت گوشی اصلی ورتو را با نسخه رده بالا بفهمیم؟

کیفیت ساخت پایین

ورتو در ساخت گوشی های خود از مواد مرغوبی مانند طلا، سنگ های قیمتی و فلزات خاص استفاده می کند تا در نهایت ظاهری متفاوت را به طرفداران محصولات خود ارائه دهد. همچنین به لطف کیفیت ساخت بالای گوشی های ورتو، کاربر حس جذاب و لذت بخشی را در هنگام استفاده از ورتو به دست می آورد. اولین عاملی که می تواند تشخیص دهد که آیا گوشی Vertu شما تقلبی است، کیفیت ساخت پایین آن است. مواردی مانند پاره شدن قطعات چرمی، بوی پلاستیک سوخته و احساس تراشه و خراش روی بدنه می تواند نشان دهنده تقلبی بودن ورتو باشد.

بسته بندی غیر ممتاز

تفاوت گوشی های اصل و تقلبی ورتو

ورتو به بسته بندی متمایز و جذاب گوشی های خود اهمیت زیادی می دهد. این اهمیتی که برای بسته بندی محصولات قائل است از همان ابتدا حس جذابی را برای خریداران آرمگان به ارمغان می آورد. اگر بسته بندی گوشی Vertu که خریداری کرده اید خیلی لوکس نیست یا محتویات کافی ندارد، احتمال تقلبی بودن آن دور از انتظار نیست.

ظاهر چندان جذابی ندارد

ورتو توجه زیادی به جزئیات محصولات خود دارد. به عنوان مثال برخی از گوشی های این برند دارای طرح های استادانه و دقیقی هستند که در مدل های تقلبی یافت نمی شوند. رنگ های جذاب و ظاهر مرتب از جمله مهم ترین مواردی است که فقط گوشی های اورجینال ورتو از آن استفاده می کنند.

فروشندگان نامعتبر

فاکتور نهایی برای خرید گوشی ورتو اورجینال، خرید آن از فروشگاه های معتبر است. برخی از فروشگاه ها سال هاست که مدل های مختلف گوشی ورتو را به فروش می رسانند که برای خرید گوشی ورتو اورجینال می توانید به آن ها اعتماد کنید. اما اگر از فروشگاه جدیدی در این منطقه خرید می کنید، مطمئن شوید که با افرادی که از آنها خرید کرده اند تماس گرفته و گوشی Vertu مورد نظر خود را با توجه به فاکتورهایی که در بالا ذکر کردیم بررسی کنید.

منبع: https://digiato.com/mobile/how-to-find-out-my-vertu-is-original

بررسی ردمی توربو ۳: گوشی جادویی هری پاتر

«زمان و مکان در جادو اهمیت دارند، پاتر.»؛ این جمله به‌‎یادماندنی را پروفسور اسنیپ دوست‌‎داشتنی گفته بود. ظاهراً شیائومی و زیرمجموعه‌‎اش ردمی، این دیالوگ جذاب را به‌‎خوبی مورد استفاده قرار داده‎اند. ردمی توربو ۳ نسخه هری پاتر، دقیقاً در زمان و مکان درست از راه رسیده تا بازار بی‌‎ذوق موبایل را با جذابیت خود همراه کند. ردمی توربو ۳ همان پوکو F6 است؛ اما با نام و ظاهری متفاوت. در ادامه با بررسی گوشی خاص و متفاوت ردمی توربو ۳ هری پاتر، دیجیاتو را همراهی کنید.

ردمی مدتی پیش یکی از اولین گوشی‎‎های مجهز به چیپست پرقدرت اسنپدراگون 8s نسل ۳ را معرفی کرد. این دستگاه در نسخه ویژه هری پاتر هم روانه بازار شد. این نسخه جذاب و پریمیوم، بسته‎بندی متفاوتی دارد و اکسسوری‌‎های داخل جعبه آن، حال‌‎وهوای همین فرانچایز محبوب را تداعی می‌‎کنند. ردمی توربو ۳ اخیراً با نام و برند دیگری به‌عنوان Poco F6 روانه بازار جهانی شده و مشخصات آن تغییری نکرده است. ویژگی اصلی ردمی توربو ۳ هری پاتر، ظاهر و بسته‌بندی خاص آن بوده که سبب شده این گوشی برای برخی کاربران، ازجمله طرفداران هری پاتر جذاب باشد.

بررسی ویدیویی ردمی توربو ۳ هری پاتر

تماشای ویدیو از یوتوب

مشخصات فنی ردمی توربو ۳

نام گوشی ردمی توربو ۳
نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED با رزولوشن CrystalRes ونرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی
چیپست اسنپدراگون ۸s نسل ۳
حافظه رم ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت LPDDR5X
حافظه داخلی ۲۵۶، ۵۱۲ یا ۱۰۲۴ گیگابایت از نوع UFS 4.0
سیستم‌عامل اندروید ۱۴ همراه با HyperOS
دوربین اصلی سه‌گانه شامل عریض ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال و فوق‌‌‌عریض ۸ مگاپیکسلی
دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی
باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی
فناوری شارژ سیمی ۹۰ وات
وزن ۱۷۹ گرم
بدنه قاب پشتی شیشه‌‌‌ای و فریم پلاستیکی / شیشه محافظ گوریلا گلس ویکتوس برای نمایشگر / استاندارد IP64
قابلیت‌‌های جانبی مجهز به بلندگوی استریو، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر اپتیکال و پشتیبانی از شبکه 5G
قیمت در زمان نگارش مطلب: مدل ۱۲/۲۵۶ گیگابایتی حدود ۲۵ میلیون تومان

آی‌سی موبایل به‌عنوان یکی از فروشگاه‌های معتبر موبایل، انواع گوشی‌های هوشمند خاص را به‌صورت مستقیم از چین وارد می‌‌کند. در این فروشگاه می‌توانید گوشی‌های کمیاب برندهای پرطرفدار بازار را با قیمتی کم‌تر از برخی فروشگاه‌ها تهیه کنید. برای مشاهده لیست محصولات موجود در آی‌سی موبایل، می‌توانید وارد سایت آن شوید.

طراحی و کیفیت ساخت

بررسی ردمی توربو ۳

اصلی‌ترین چیزی که ردمی توربو ۳ هری پاتر را خاص کرده، طراحی و ظاهر آن است. این مدل ویژه که با سبک‌وسیاق طراحی هری پاتر از راه رسیده، جزئیات خارق‌العاده‌ای را در خود جا داده و ازاین‌رو، می‌توان ذوق ردمی را مورد تحسین قرار داد. یکی از دلایل جذابیت بالای این گوشی هری پاتر، دقت بالای سازنده آن به جزئیات بوده که توانسته المان‌های مختلف دستگاه را با ایستراگ‌هایی از فرانچایز هری پاتر ترکیب کند.

اگر طرفدار هری پاتر باشید، مسلماً از حضور چنین مواردی در طراحی ردمی توربو ۳ سر ذوق خواهید آمد؛ اما ایستراگ‌های طراحی گوشی هری پاتر دقیقاً چه مواردی را شامل می‌شود؟ اول از همه، عبارت «LUMOS» کنار فلش LED دایره‌ای این گوشی به‌چشم می‌خورد. همان‌طور که احتمالاً می‌دانید، عبارت مذکور به ورد نور و روشنایی اشاره دارد که با قرارگیری آن کنار فلش LED، خلاقانه پیاده‌سازی شده است. روی کناره پنل پشت ردمی توربو ۳ هری پاتر نیز نوشته «HOCRUXES» هم حک شده تا با هفت نماد مختلف روی این قسمت، نمادی از جان‌پیچ‌های ولدمورت باشد. هاوس‌های مختلف هاگوارتز و ورد «Expecto Patronum» روی قاب محافظ برای اشاره به حفاظت از دستگاه از دیگر جزئیات جذاب طراحی ردمی توربو ۳ هستند.

به‌جز این جزئیات جالب، زبان طراحی ردمی توربو ۳ یا همان پوکو F6 با نسل گذشته‌اش تفاوت خاصی ندارد. نمای پشت دستگاه صرفاً از دوربین اصلی دوگانه با ماژول‌های جزیره‌ای و متعلقات آن میزبانی می‌کند و رنگ‌بندی آن نیز حس‌‌وحال کاملاً متفاوتی را به کاربر انتقال می‌دهد.

بررسی ردمی توربو ۳

نمای جلو نیز نمایشگری ۶.۶۷ اینچی با حاشیه‌های نازک را شامل می‌شود تا نسبت مساحت نمایشگر به نمای جلو حدوداً‌ ۹۰ درصد باشد. در این قسمت نیز حفره نمایشگر در مرکز قسمت بالای دستگاه جا خوش کرده و لبه‌های آن نیز مسطح هستند. به‌طور کلی زبان طراحی محصول ویژگی متمایزی نسبت‌به سایر رقبا ندارد و بیشتر ظاهر دستگاه باعث شده که ردمی توربو ۳ هری پاتر یکی از خاص‌ترین گوشی‌های بازار باشد.

بررسی ردمی توربو ۳

ردمی توربو ۳ باتوجه به وزن ۱۷۹ گرمی و ضخامت ۷.۸ میلی‌متری ارگونومی خوبی دارد و کار ، با آن حتی با یک دست کار سختی نیست؛ باوجوداین ردمی می‌توانست در زمینه توزیع وزن دستگاه، عملکرد بهتری را به‌نمایش بگذارد. درواقع نبود توازن کافی در توزیع وزن این گوشی سبب می‌شود که وقتی برای اولین بار آن‌را در دست می‌گیرید، حس محصولی نه‌چندان پریمیوم به‌شما دست بدهد. هرچند این احساس پس‌از مدتی کار ،، از سرتان می‌پرد؛ اما همچنان می‌توان در این قسمت به طراحان ردمی ایراد گرفت.

ردمی توربو ۳ به پنل پشتی شیشه‌ای و فریم پلاستیکی مجهز شده است. جنس بدنه دستگاه به‌نحوی است که به‌خوبی می‌توانید با آن ارتباط بگیرید و حتی نیازی به استفاده از قاب هم نداشته باشید. باوجوداین پیشنهاد می‌دهیم که از قاب باکیفیت قرار گرفته در جعبه دستگاه استفاده کنید تا خیال‌تان راحت‌تر باشد. نماینده تازه‌وارد ردمی از استاندارد IP64 برای مقاومت در برابر آب و گردوغبار بهره می‌برد که استاندارد پیشرفته‌ای نیست؛ اما می‌توانست از این‌ها بهتر باشد. حضور پوشش گوریلا گلس ویکتوس روی نمایشگر ردمی توربو ۳ نیز به مقاومت این گوشی در برابر خط‌و‌خش و ضربه می‌افزاید.

نمایشگر

بررسی ردمی توربو ۳

صفحه‌نمایش ردمی توربو ۳ به پنل ۶.۶۷ اینچی امولد با رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ مجهز شده است. شیائومی به این رزولوشن عجیب‌وغریب، لقب CrystalRes را داده است. این نوع رزولوشن تصویر نسبت‌به فول اچ‌دی وضوح بیشتری دارد و شبیه‌به کیو اچ‌دی به‌نظر می‌رسد؛ اما همزمان مصرف بهینه‌ای دارد و سبب هدر رفتن شارژ‌ باتری نمی‌شود. پنل نمایشگر ردمی توربو ۳ ویژگی‌های دیگری چون پشتیبانی از ۶۸ میلیارد رنگ، استانداردهای تصویر +HDR10 و دالبی‌ویژن و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی را با خود یدک می‌کشد. باتوجه به این مشخصات، کیفیت تصویر ردمی توربو ۳ و به‌تبع پوکو F6، در تراز گوشی‌های پرچمدار قرار می‌گیرد.

فیلم‌ و سریال، بازی، وب‌گردی یا انجام هر کار دیگری با این نمایشگر از لذت خاصی برخوردار است؛ زیرا کیفیت تصویر این گوشی رضایت شما را جلب خواهد کرد. شیائومی پروفایل رنگی نمایشگر این گوشی را به‌خوبی کالیبره کرده و ازاین‌رو، با دقت رنگ بالایی در آن مواجه هستیم. ازطرفی زاویه دید، شارپنس و شفافیت بالای تصاویر نیز به رقم خوردن تجربه به‌یادماندنی از کار ، با این گوشی کمک شایانی می‌کند. علاوه‌بر این‌ها، ردمی توربو ۳ حداکثر روشنایی ۲۴۰۰ نیتی را دارا بوده و می‌توانید در محیط‌های بیرونی و به‌خصوص زیر نور آفتاب، محتوای روی نمایشگر آن‌را با وضوح بالا تماشا کنید.

نرم‌افزار و رابط کاربری

بررسی ردمی توربو ۳

ردمی توربو ۳ صرفاً مخصوص کشور چین بوده و به‌همین‌ترتیب، رام آن به‌صورت پیش‌فرض برای همین کشور است. گوشی‌های شیائومی با رام چین در مقایسه با رام گلوبال تفاوت‌های قابل‌توجهی دارند و شاید این موضوع اصلی‌ترین دلیلی باشد که باید برای پوکو F6 صبر کنید.

گوشی‌های شیائومی که با رام چین عرضه شده‌اند، چند ایراد قابل‌توجه دارند. اول از همه، این گوشی‌ها از سرویس‌های موبایلی گوگل به‌صورت پیش فرض برخوردار نیستند و در ثانی، برای نصب برنامه از منابع دیگر باید حتماً سیم‌کارت خود را درون گوشی قرار دهید. این محدودیت سبب شد که نتوانیم برخی از اپ‌ها و بازی‌ها را برای تست این گوشی نصب کنیم. ازطرفی رام چین HyperOS از زبان فارسی برای سیستم پشتیبانی نمی‌کند و وجود انبوهی از اپ‌های اضافه، می‌تواند آزاردهنده باشد. هرچند رام چین گوشی‌های شیائومی نکات مثبت هم دارد. شیائومی برای این نوع رام پشتیبانی منسجم‌تری ارائه می‌دهد و به‌روزرسانی‌ها برای آن سریع‌تر از راه می‌رسند. ازطرفی در ردمی توربو ۳ ویژگی به‌عنوان Mi AI هم به‌کار رفته که در بخش‌های مختلف رابط کاربری می‌توانید برای سهولت استفاده از آن استفاده کنید.

ردمی توربو ۳ هری پاتر به HyperOS برپایه اندروید ۱۴ مجهز شده و سبک‌وسیاق رابط کاربری آن برگرفته از فرانچایز هری پاتر است. تم‌های در نظر گرفته شده برای ردمی توربو ۳ هری پاتر هاوس‌های مختلف هاگوارتز را شامل می‌شود تا بتوانید در کسری از ثانیه، هرکدام را به‌دلخواه روی گوشی خود اعمال کنید. در این نسل، شیائومی با استفاده از HyperOS المان‌های مدرن‌تری را در طراحی بصری رابط کاربری به‌کار برده تا ظاهری مدرن‌تری را به آن ببخشد. از لحاظ عملکرد نیز هیچ لگ و کندی در رابط کاربری این گوشی دیده نمی‌شود و همه‌چیز به روان‌ترین شکل ممکن به اجرا در می‌آید.

عملکرد سخت‌افزاری

بررسی ردمی توربو ۳

جادوی ردمی توربو ۳ هری پاتر صرفاً در طراحی و ظاهر آن خلاصه نشده، بلکه باطن این گوشی در برابر رقبایش نیز جادویی است. ردمی توربو ۳ یکی از اولین گوشی‌های هوشمند مجهز به اسنپدراگون 8s نسل ۳ محسوب می‌شود. این چیپست در واقع نسخه ارزان‌تر چیپست پرچمدار کوالکام است که همچنان به‌لطف بهره‌مندی از هسته‌های قدرتمند و فناوری ساخت پیشرفته، قدرت پردازشی پرچمداران را ارائه می‌دهد. ردمی این گوشی را در کانفیگ‌های مختلف با ۱۲ یا ۱۶ گیگابایت رم همراه با ۲۵۶، ۵۱۲ یا ۱۰۲۴ گیگابایت حافظه داخلی عرضه کرده است.

به‌طور دقیق‌تر، اسنپدراگون 8s نسل ۳ از پردازنده هشت هسته‌ای شامل یک هسته قدرتمند ۳.۰ گیگاهرتزی Cortex-X4، چهار هسته میانی ۲.۸ گیگاهرتزی Cortex-A720 و سه هسته کم‌مصرف ۲.۰ گیگاهرتزی Cortex-A520 بهره می‌برد. از نظر قدرت پردازشی CPU، این تراشه عملاً در رده نسل سابق پرچمدار کوالکام یعنی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ قرار می‌گیرد. کوالکام ماژول Adreno 735 را هم به‌عنوان GPU در این تراشه به‌کار گرفته است. ردمی توربو ۳ حداقل روی کاغذ یکی از قدرتمندترین گوشی‌های رده خود به‌نظر می‌رسد؛ اما در عمل چه چیزی را شاهد خواهیم بود؟ در جدول زیر نتایج کسب شده توسط این گوشی و رقبای آن را در بنچمارک‌های مختلف مشاهده می‌کنید:

نام گوشی Antutu 10 GeekBench 6 Single-Core GeekBench 6 Multi-Core 3DMark WL Unlimited 3DMark WLE Unlimited 3DMark Solar Bay Unlimited
ردمی توربو ۳ ۱۴۹۰۰۹۶ ۱۸۹۰ ۴۷۹۷ ۱۲۰۳۷ ۲۹۵۷ ۴۹۵۶
پوکو X6 پرو ۱۳۵۱۹۵۸ ۱۴۲۲ ۴۳۹۸ ۱۱۲۷۱ ۳۰۳۹ ۴۹۷۸
گلکسی اس ۲۳ اولترا ۱۵۹۴۵۷۴ ۲۱۰۹ ۵۵۳۷ ۱۴۰۴۱ ۳۷۶۶ ۵۵۶۷

همان‌طور که می‌بینید ردمی توربو ۳ یا همان پوکو F6 حتی از پوکو X6 پروی محبوب هم قدرت پردازشی بالاتری دارد و گوی رقابت را در این بخش می‌رباید. در مقایسه با پرچمداری چون گلکسی اس ۲۳ اولترا با چیپست اسنپدراگون ۸ نسل ۲ نیز رقابت تنگاتنگ نماینده ردمی با آن را شاهد هستیم. درکل اسنپدراگون 8s نسل ۳ چنان عملکرد سخت‌افزاری قدرتمندی دارد که در تراز گوشی‌های پرچمدار گران‌قیمت ظاهر می‌شود و رقبای آن حرفی برای گفتن ندارند.

ردمی توربو ۳ از خنک‌کننده چند لایه با مجموع مساحت ۴۸۰۰ میلی‌متر‌مربع بهره می‌برد که به‌ادعای شرکت سازنده، عملکرد آن در دفع حرارت نسبت‌به خنک‌کننده‌های محفظه بخار عادی تا ۳ برابر بهتر است. این ادعای بزرگی محسوب می‌شود و باتوجه به آن انتظار می‌رود که نماینده قدرتمند ردمی مشکل داغی نداشته باشد؛ اما آیا واقعاً چنین است؟ در تست‌‌هایی که داشتم، تست استرس 3DMark را روی ردمی توربو ۳ اجرا کردم و درکمال تعجب، هیچ‌کدام از تست‌های مورد اشاره روی این گوشی به‌طور کامل اجرا نشدند. علت کرش ، تست‌ها چیزی جز داغی بیش‌از حد دستگاه نبود. ردمی توربو ۳ در انجام پردازش‌های سنگین چنان داغ می‌شود که دستگاه برای کنترل حرارت مجبور است اپ مورد استفاده را Force Close کند.

در انجام بازی‌ها این مورد کم‌تر به‌چشم می‌خورد. شاید تنها گنشین ایمپکت بتواند را برای نماینده قدرتمند چینی‌ها چنین شرایطی را ایجاد کند. اسنپدراگون 8s نسل ۳ تراشه قدرتمندی است و به‌سادگی از پس اجرای بازی‌های محبوب مانند کال‌آودوتی موبایل و پابجی موبایل بر می‌آید. در مورد گنشین ایمپکت اما اوضاع کمی متفاوت است؛ اگر این بازی سنگین را با تنظیمات گرافیکی پیش‌فرض اجرا کنید همچنان با مشکلی مواجه نخواهید شد. در حداکثر تنظیمات گرافیکی و بالاترین نرخ فریم این بازی اما ردمی توربو ۳ تا حدودی با چالش مواجه می‌شود و ازاین‌رو باید آن‌را در محیطی خنک یا حداقل با خنک‌کننده خارجی مورد استفاده قرار دهید تا داغی بدنه دستگاه روی اعصاب‌تان نرود. با فاکتور گرفتن این یک مورد اما حداقل می‌توان گفت که ردمی توربو ۳ در قبال هزینه‌ای که برایش صرف می‌کنید، بهترین عملکرد سخت‌افزاری ممکن را در اختیارتان قرار می‌دهد.

دوربین

بررسی ردمی توربو ۳

ردمی در مدل توربو ۳ بیشتر عملکرد را در اولویت قرار داده و در همین راستا، دوربین بخشی است که زیرمجموعه شیائومی بهای کم‌تری به آن داده؛ اما این لزوماً به‌معنای ضعف مطلق ردمی توربو ۳ در این بخش نیست. این نماینده تازه‌وارد ردمی به دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی با سری جدید حسگرهای سونی LYT مجهز شده است. همراه با این دوربین، دوربین دیگری با رزولوشن ۸ مگاپیکسلی و قابلیت ثبت تصاویر فوق‌عریض در نظر گرفته شده و روی نمای جلوی دستگاه نیز دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسی به‌چشم می‌خورد.

بررسی نمونه تصاویر ردمی توربو ۳ یا همان پوکو F6 خودمان را از عملکرد دوربین اصلی در نور روز شروع می‌کنیم. دوربین اصلی گوشی هری پاتر اندازه بزرگی دارد و به‌تبع در زمینه نورگیری و کنترل روشنایی تصاویر عملکرد خوبی را به‌نمایش می‌گذارد. به‌طور کلی اگر با این گوشی در محیط‌هایی با نور کافی عکاسی کنید، عموماً عکس‌هایی شارپ، خوش رنگ‌ولعاب و شفاف به‌دست‌تان می‌رسند. هرچند در نظر داشته باشید که حین عکاسی از سوژه‌های دارای سایه، رنج دینامیکی در بهترین حالت قرار نمی‌گیرد و امکان دارد که بخش‌های قرار گرفته در سایه چندان روشن نمایش داده نشوند.

برای عکاسی شب‌هنگام نیز دوربین ۵۰ مگاپیکسلی ردمی توربو ۳ با روشن بودن حالت شب از پس ثبت تصاویری روشن و واضح بر خواهد آمد؛ البته به‌شرطی که منبع نور مناسبی در محیط عکاسی شبانه شما حاضر باشد. در این شرایط می‌توانید انتظار تصاویر خوبی را داشته باشید. باوجوداین، در شرایط چالشی بهتر است خیلی روی عملکرد دوربین این گوشی حساب باز نکنید.

از ردمی در بخش دوربین فوق‌عریض انتظار بیشتری داشتیم؛ زیرا این روزها برندهایی چون سامسونگ این بخش را بیشتر جدی گرفته‌اند. به‌هرحال، ردمی همچنان همان دوربین ۸ مگاپیکسلی نسل‌های گذشته را در این دستگاه به‌کار برده است. با عملکرد این دوربین هم به‌خوبی آشنایی داریم: تصاویری قابل‌قبول در شرایط ایده‌آل، با خروجی نامطلوب در سایر شرایط.

دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی ردمی توربو ۳ به‌شرط وجود نور کافی در صحنه، رضایت‌تان را جلب می‌کند. در تصاویر بالا می‌بینید که به‌لطف وجود نور کافی در صحنه، جزئیات صورت و سایر بخش‌های محیط به‌خوبی ثبت می‌‌شود؛ اما اگر زیاد در شب سلفی می‌گیرید، احتمالاً شارپنس پایین و جزئیات نه‌چندان بالای تصاویر توی ذوق‌تان می‌زند.

باتری و شارژ

باتری ردمی توربو ۳ همان ظرفیت معمول ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی را دارد؛ اما چه چیزی سبب عملکرد خوب این گوشی در بخش شارژدهی می‌شود؟ مسلماً زیرمجموعه شیائومی با به‌کارگیری چیپستی بهینه و جدیدترین نسل از ترکیب نرم‌افزاری خود، در مصرف شارژ‌ عملکرد خوبی داشته است. این اقدام ردمی سبب شده که گوشی خاص چینی‌ها در تست باتری PCMark، بیش‌از ۱۳ ساعت دوام بیاورد. این رقم به این معنا است که می‌توانید تا ساعت‌ها و حتی بیش‌از یک روز کامل از گوشی جادویی ردمی استفاده کنید. اگر هم گیمر هستید، این مدل همچنان تا ساعت‌ها قادر به همراهی شما خواهد بود.

یکی دیگر از نقاط قوت جذاب ردمی توربو ۳، پشتیبانی آن از فناوری شارژ سریع ۹۰ واتی محسوب می‌شود. نکته جذاب این است که ردمی شارژر مخصوص این مدل را در جعبه آن قرار داده تا بدون نیاز به تهیه جداگانه شارژر، به‌سادگی از آن استفاده کنید. براساس تست‌هایی که داشتم، ردمی توربو ۳ با این شارژر پرتوان در مدت زمانی نزدیک‌به ۳۰ دقیقه فول شارژ می‌شود.

جمع‌بندی بررسی ردمی توربو ۳ نسخه هری پاتر

بررسی ردمی توربو ۳

گوشی جادویی هری پاتر نظرتان را به خود جلب کرده است؟ خب، بگذارید ساده بگویم: حتی ما هم از زیبایی و خاص بودن این نسخه ردمی توربو ۳ به‌وجد آمده‌ایم. درحالی‌که در دیجیاتو هرساله ده‌ها مدل گوشی را بررسی می‌کنم، به‌سادگی می‌گویم که ردمی توربو ۳ نسخه هری پاتر یکی از جذاب‌ترین تجربه‌ها را برایم رقم زده بود؛ اما دلیل این جذابیت بالای گوشی هری پاتر چیست؟

اگر بخواهم از دیدگاه خود بگویم، بسته‌بندی جذاب دستگاه، طراحی ویژه و دقت ردمی به جزئیات و حتی یکپارچگی محیط نرم‌افزاری دستگاه اولین چیزی بود که مرا به‌وجد آورد. مورد دیگر نیز قدرت پردازشی بالای ردمی توربو ۳ بود. اسنپدراگون 8s نسل ۳ چنان قدرتمند است که می‌تواند بدون نیاز به هزینه‌های چند ده میلیون تومانی، بهترین عملکرد سخت‌افزاری را به‌ارمغان بیاورد. درنهایت به‌لطف دیگر قابلیت‌های جذاب این گوشی مانند نمایشگر باکیفیت، باتری پردوام، شارژر پرسرعت و امکانات جذاب آن، ردمی توربو ۳ یکی از بهترین میان‌رده‌های بازار محسوب می‌شود.

هرچند خرید ردمی توربو ۳ هری پاتر برای هر کسی منطقی نخواهد بود. تنها درصورتی توصیه می‌کنم که سراغ توربو ۳ بروید که یا پاتر هد باشید یا این‌که صبر کافی برای از راه رسیدن پوکو F6 را نداشته باشید. در غیر این‌صورت می‌توانید صبر کنید تا یکی دو ماه آینده پوکو F6 را با رام گلوبال و دردسر کم‌تر برای نصب نرم‌افزار تهیه کنید.

منبع: https://digiato.com/mobile-review/redmi-turbo-3-review

مقایسه گلکسی A55 با گلکسی S23 FE؛ انتخاب چالش برانگیز

سامسونگ پرفروش‌ترین تولیدکننده گوشی‌های هوشمند در جهان است که سالانه میلیون‌ها دستگاه از محصولاتش را در بازارهای مختلف ازجمله ایران عرضه می‌کند. گلکسی S23 FE جدیدترین قاتل پرچمدار سامسونگ است که برخی ویژگی‌های پرچمداران را با قیمتی اقتصادی‌تر ارائه می‌دهد؛ اما اکنون که گلکسی A55 هم وارد بازار شده، بسیاری از کاربران در انتخاب بین یکی از این دو دستگاه مردد هستند. گلکسی A55 پیشرفته‌ترین میان‌رده سامسونگ محسوب می‌شود که با برچسب قیمتی چند میلیون تومان ارزان‌تر از گلکسی S23 FE، وسوسه‌انگیز به‌نظر می‌رسد؛ اما کدام‌یک را باید خرید؟ در ادامه با دیجیاتو همراه باشید تا مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE را با شما به‌اشتراک بگذاریم.

ویدیوی مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE

تماشای ویدیو از یوتوب

مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE در جدول مشخصات فنی

نام گوشی گلکسی A55 گلکسی S23 FE
نمایشگر ۶.۶ اینچی سوپر امولد با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسلی و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی ۶.۴ اینچی Dynamic AMOLED 2X با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ پیکسلی و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی
چیپست اگزینوس ۱۴۸۰ اگزینوس ۲۲۰۰ (نسخه مورد بررسی) / اسنپدراگون ۸ نسل ۱
حافظه رم ۸ یا ۱۲ گیگابایت ۸ گیگابایت
حافظه داخلی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت
سیستم‌عامل اندروید ۱۴ با پوسته One UI 6.1 اندروید ۱۳ با پوسته One UI 5
دوربین اصلی سه‌گانه شامل دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال، فوق‌عریض ۱۲ مگاپیکسلی و ماکروی ۵ مگاپیکسلی سه‌گانه شامل دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال، فوق‌عریض ۱۲ مگاپیکسلی و تله‌فوتوی ۸ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابری بدون افت کیفیت
دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی ۱۰ مگاپیکسلی
باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی
فناوری شارژ سیمی ۲۵ وات سیمی ۲۵ وات / پشتیبانی از شارژ بی‌سیم
وزن ۲۱۳ گرم ۲۰۹ گرم
بدنه قاب پشتی شیشه‌ای / فریم آلومینیومی / محافظ گوریلا گلس ویکتوس پلاس روی قاب نمایشگر / استاندارد IP67 برای مقاومت در برابر نفوذ گردوغبار و آب تا عمق ۱ متر به‌مدت ۳۰ دقیقه قاب پشتی شیشه‌ای / فریم آلومینیومی / محافظ گوریلا گلس ۵ روی نمایشگر / استاندارد IP67 برای مقاومت در برابر نفوذ گردوغبار و آب تا عمق ۱.۵ متر به‌مدت ۳۰ دقیقه
قابلیت‌های جانبی مجهز به اسپیکر استریو، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر از نوع اپتیکال و پشتیبانی از شبکه 5G مجهز به اسپیکر استریو، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر از نوع اپتیکال و پشتیبانی از شبکه 5G
قیمت مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی حدود ۱۷ میلیون تومان مدل ۸/۱۲۸ گیگابایتی حدود ۲۴ میلیون تومان

طراحی و کیفیت ساخت

مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE

گلکسی S23 FE و برادر ناتنی ارزان‌ترش یعنی گلکسی A55، طراحی با سبک‌وسیاق مشابه دارند. ظاهر هر دو دستگاه به‌مانند یکدیگر بوده و همین سبب می‌شود که تشخیص آن‌ها از هم در نگاه اول سخت باشد؛ اما این موضوع لزوماً بد نیست و نشان می‌دهد که سامسونگ در طراحی گوشی‌های خود به پختگی و تکامل لازم رسیده است. 

مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE

اولین تفاوت مهم بین این دو مدل، رنگ‌بندی متفاوت آن‌ها بوده که گلکسی S23 FE به‌لطف رنگ‌بندی متنوع‌تر با رنگ‌های جذاب‌تر، سلایق بیشتری را پوشش می‌دهد. به‌جز این، گلکسی A55 نمایشگر بزرگ‌تری دارد و می‌توانید محتوا را راحت‌تر در آن تماشا کنید؛ اما درصورتی‌که طرفدار گوشی‌های کوچک‌تر هستید، گلکسی S23 FE خوش‌دست‌تر بوده و به‌همین‌ترتیب کار ، با آن کمی راحت‌تر است. گلکسی A55 از المانی به‌نام Key Island در طراحی خود برخوردار شده که به‌سبب آن، کلید‌های فیزیکی پاور و ولوم روی نوعی برآمدگی جا خوش کرده‌اند تا دسترسی به آن‌ها تا حدودی راحت‌تر باشد.

در بخش کیفیت ساخت، گلکسی A55 حالا بیشتر از همیشه به پرچمداران سامسونگ نزدیک شده است. این دستگاه به بدنه شیشه فلزی مجهز شده و بالأخره فریمی از جنس آلومینیوم دارد. به‌لطف این تغییر مثبت، حس کار ، با گلکسی A55 بسیار پریمیوم‌تر شده و شاید حتی در تراز گوشی‌های سری گلکسی S24 باشد. گلکسی S23 FE هم از بدنه‌ای مشابه گلکسی A55 بهره می‌برد؛ اما دقیقاً تفاوت آن‌ها چیست؟

مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE

براساس اطلاعات رسمی سامسونگ، نمایشگر گلکسی S23 FE با شیشه گوریلا گلس ۵ محافظت می‌شود، درحالی‌که برادر ناتنی آن از گوریلا گلس ویکتوس ۲ برای این کار استفاده می‌کند و مقاومت بیشتری هم دارد. درعوض اما گلکسی S23 FE به‌جای استاندارد IP67 در گلکسی A55، از گواهی IP68 برخوردار شده تا مقاومت بیشتری را در برابر نفوذ آب از خود نشان دهد. درکل امتیاز بخش طراحی و کیفیت ساخت را نمی‌توان تنها به یکی از این دو داد؛ زیرا هردو از طراحی پخته و کیفیت ساخت بسیار بالایی بهره‌مند هستند.

نمایشگر

مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE

صفحه‌نمایش به‌کار رفته در گلکسی A55 و گلکسی S23 FE باوجود برخی شباهت‌ها، تفاوت‌های قابل‌توجهی نیز دارند. گلکسی A55 به نمایشگر ۶.۶ اینچی سوپر امولد +FHD مجهز شده و توانایی نمایش محتوا با نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی را هم دارد. گلکسی S23 FE نیز از نمایشگر کوچک‌تر ۶.۴ اینچی با پنل Dynamic AMOLED 2X و همان مشخصات نمونه به‌کار رفته در گلکسی A55 استفاده می‌کند. پنل Dynamic AMOLED 2X نسبت به Super AMOLED غنای رنگ بیشتر و روشنایی بالاتری دارد.

مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE

در مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE نیز همین رابطه برقرار است. حداکثر روشنایی نمایشگر اس ۲۳ اف‌ای از گلکسی A55 بیشتر بوده و همزمان تصاویر را شفاف‌تر و زنده‌تر به‌نمایش در می‌آورد؛ البته کیفیت تصویر گلکسی A55 نیز در تراز بسیار خوبی قرار دارد، اما درنهایت امتیاز این بخش به قاتل پرچمدار کره‌ای‌ها می‌رسد.

نرم‌افزار و رابط کاربری

مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE

از آن‌جایی که هر دو گوشی از یک برند هستند، در رابط کاربری آن‌ها تفاوتی به‌چشم نمی‌خورد. تنها تفاوت مربوط به نسخه نهایی آپدیت اندروید برای گلکسی S23 FE و گلکسی A55 است. سامسونگ رسماً تأیید کرده که هر دو گوشی چهار به‌روزرسانی اساسی اندروید را دریافت می‌کنند، اما از آن‌جایی که گلکسی S23 FE زودتر از گلکسی A55 معرفی شده، از نسخه قدیمی‌تر اندروید استفاده می‌کند و همین سبب شده که یک نسخه اندروید از میان‌رده جدید این برند عقب بماند.

گلکسی S23 FE درعوض یک ویژگی مهم، یعنی هوش مصنوعی Galaxy AI را ارائه می‌دهد. این هوش مصنوعی تنها در گوشی‌های پرچمدار سامسونگ قابل‌استفاده است و گلکسی A55 برخلاف اس ۲۳ اف‌ای از آن برخوردار نیست. این هوش مصنوعی ویژگی‌های کاربردی همچون ادیت تصویر و حذف سوژه‌های مزاحم، ویرایش و خلاصه‌سازی هوشمند متن، مولد تصاویر پس‌زمینه و بسیاری دیگر از امکانات کاربردی را برای کاربران به‌ارمغان می‌آورد.

عملکرد سخت‌افزاری

مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE

در مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE نوبت به قدرت پردازشی آن‌ها می‌رسد. این دو مدل هر دو از تراشه اختصاصی اگزینوس قدرت می‌گیرند، با فرآیند ۴ نانومتری سامسونگ ساخته شده‌اند و از پردازنده گرافیکی با معماری AMD RDNA برخوردار هستند؛ اما چیپست‌های مورد استفاده در این گوشی‌ها چه قابلیت‌هایی دارند؟

چیپست به‌کار رفته در گلکسی S23 FE، اگزینوس ۲۲۰۰ نام دارد که پیش‌تر در پرچمداران خانواده گلکسی S22 به‌کار رفته بود. پردازنده مرکزی این چیپ از هسته‌های ARMv9 استفاده می‌کند و حداکثر فرکانس کاری آن به ۲.۸ گیگاهرتز می‌رسد. گلکسی S23 FE برای انجام پردازش‌های گرافیکی به ماژول Xclipse 920 متکی است. این گوشی در یک نسخه با چیپ اسنپدراگون ۸ نسل ۱ نیز عرضه شده که البته پیدا ، آن در ایران کار چندان ساده‌ای نیست.

کره‌ای‌ها جدیدترین چیپست خود را در گلکسی A55 تعبیه کرده‌اند. اگزینوس ۱۴۸۰ مانند اگزینوس ۲۲۰۰ از پردازنده هشت هسته‌ای قدرت می‌گیرد؛ اما هسته‌های آن از نوع ARMv8 هستند که فناوری و قدرت پردازشی آن نسبت‌به چیپ مورد استفاده در گلکسی S23 FE، یک سروگردن پایین‌تر است. جالب این‌که سامسونگ در طراحی تراشه‌های میان‌رده خود نیز به پردازنده‌های گرافیکی با معماری AMD RDNA رو آورده و این می‌تواند جذابیت میان‌رده‌های سامسونگ را به‌تراز جدیدی برساند.

گذشته از مشخصات روی کاغذ، سراغ تست و بررسی عملکرد این گوشی‌ها در بنچمارک‌های معتبر می‌رویم. برای مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE در بحث قدرت پردازشی، تست بنچمارک‌های انتوتو، گیک‌بنچ، پی‌سی‌مارک و تری‌دی‌مارک را روی آن‌ها به‌اجرا در آوردیم. در جدول زیر می‌توانید امتیازهای کسب شده توسط قاتل پرچمدار و میان‌رده جدید سامسونگ را با یکدیگر مقایسه کنید:

نام گوشی Antutu 10 GeekBench 6 Single-Core GeekBench 6 Multi -Core PCMark Work 3.0 3DMark WL Unlimited 3DMark WLE Unlimited
گلکسی A55  ۷۴۰۲۸۸ ۱۱۴۷ ۳۴۱۸ ۱۳۰۷۷ ۳۸۲۸ ۹۱۸
گلکسی S23 FE ١١۶٩۵٣۰ ١۶۰۶ ٣٩٣١ ١٣٧۵٧ ٨٧۰۵ ٢١٩۴

همان‌طور که در جدول می‌بینید، قدرت پردازشی گلکسی S23 FE با اختلاف زیاد از برادر ناتنی‌اش بیشتر است. این اختلاف اما در کارکرد روزمره و حتی استفاده‌های نیمه‌سنگین به‌چشم نمی‌آید. یعنی اگر با هر دو گوشی کارهایی چون وب‌گردی، اجرای بازی‌هایی مانند کال‌آودوتی موبایل و آسفالت ۹، عکاسی و فیلم‌برداری، تماشای فیلم و تسک‌هایی از این دسته را انجام دهید، بین قدرت پردازشی این دو تفاوت چندانی را احساس نخواهید کرد؛ اما در کارهای سنگین چه تفاوتی وجود دارد؟

به‌طور کلی اگر خیلی به سخت‌افزار گوشی خود فشار نمی‌آورید، نیازی هم نیست که برای تهیه گلکسی S23 FE چند میلیون تومان اضافه بپردازید، اما درصورتی‌که ادیت عکس، تدوین ویدیو و بازی‌های سنگینی چون گنشین ایمپکت را انجام می‌دهید، بهتر است سراغ گلکسی S23 FE بروید. این قاتل پرچمدار در پردازش‌های سنگین بسیار بهتر ظاهر می‌شود و بهتر از گلکسی A55 می‌تواند پاسخگوی نیاز شما باشد.

سیستم صوتی گلکسی A55 و گلکسی S23 FE مشابه یکدیگر، از دو خروجی برای تولید صدای استریو تشکیل شده است. یکی از خروجی‌ها پایین دستگاه و کنار پورت USB-C جا خوش کرده و دیگری نیز با بلندگوی مکالمه ادغام شده تا صدا را از بالای دستگاه پخش کند. براساس بررسی‌های دیجیاتو، بلندی صدای گلکسی S23 FE نسبت‌به گلکسی A55 بیشتر است و صدای آن به‌صورت رساتر پخش می‌شود. هرچند گلکسی A55 صدای باکیفیت‌تر و غنی‌تری را پخش می‌کند تا به‌همین‌ترتیب، امتیاز بخش بلندگو به‌طور مساوی بین این دو تقسیم شود.

دوربین

مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE

دوربین یکی دیگر از بخش‌هایی است که گلکسی S23 FE یک برتری قابل‌توجه را نسبت به گلکسی A55 ارائه می‌دهد. دوربین اصلی عریض و فوق‌عریض هر دو گوشی به‌ترتیب رزولوشن ۵۰ و ۱۲ مگاپیکسلی دارند؛ اما دوربین سوم گلکسی S23 FE از نوع تله‌فوتو با زوم ۳ برابر اپتیکال بوده که نسبت به ماکروی ۵ مگاپیکسلی گلکسی A55 بسیار کاربردی‌تر است. دوربین سلفی گلکسی A55 نیز با رزولوشن ۳۲ مگاپیکسلی، نسبت‌به نمونه ۱۰ مگاپیکسلی در مدل اف‌ای – حداقل روی کاغذ – بهتر به‌نظر می‌رسد؛ اما در واقعیت چگونه است؟

پیش از آن‌که سراغ مقایسه نمونه تصاویر دوربین دو گوشی برویم، ابتدا مشخصات دوربین هر دو مدل را مرور می‌کنیم:

نام گوشی گلکسی S23 FE گلکسی A55
دوربین عریض ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال / اندازه سنسور ۱/۱.۵۷ اینچی / ضریب اف ۱.۸ ۵۰ مگاپیکسلی با لرزشگیر اپتیکال / اندازه سنسور ۱/۱.۵۶ اینچی / ضریب اف ۱.۸
دوربین فوق‌عریض ۱۲ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۲ / زاویه دید ۱۲۳ درجه ۱۲ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۲ / زاویه دید ۱۲۳ درجه
دوربین تله‌فوتو ۸ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابر بدون افت کیفیت / ضریب اف ۲.۴
دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۴
دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۴ ۳۲ مگاپیکسلی با ضریب اف ۲.۲
قابلیت‌های فیلم‌برداری ضبط ویدیوی 8K با نرخ ۲۴ فریم‌برثانیه و 4K با نرخ ۶۰ فریم‌برثانیه / صحنه آهسته ۹۶۰ فریم‌بر‌ثانیه با کیفیت 720p ضبط ویدیوی 4K با نرخ ۳۰ فریم‌بر‌ثانیه

تفاوت اصلی دوربین‌‌های این دو گوشی در بهره‌مندی گلکسی S23 FE از دوربین تله‌فوتو و بی‌بهرگی گلکسی A55 از این ویژگی است. گلکسی S23 FE با این دوربین توانایی ثبت تصاویری با زوم ۳ برابر اپتیکال و بدون افت کیفیت را دارد تا بتوانید از سوژه‌های دورتر نیز بدون از دست دادن جزئیات، عکاسی کنید. به‌‌همین‌ترتیب، چون گلکسی A55 این ویژگی را با خود یدک نمی‌کشد، تصاویر آن‌را در این حالت مقایسه نمی‌کنیم و امتیاز بخش زوم به گلکسی S23 FE خواهد رسید. گالری تصاویر سمت بالا به گلکسی A55 و سمت پایین به گلکسی S23 FE تعلق دارند.

گلکسی A55 و S23 FE هردو به دوربین اصلی عریض با رزولوشن ۵۰ مگاپیکسلی و مشخصات تقریباً مشابهی مجهز شده‌اند؛ اما برتری در این قسمت با کدام مدل خواهد بود؟ در شرایط مناسب و با حضور نور کافی در محیط، تصاویر دوربین این دو گوشی تقریباً‌ در یک سطح قرار می‌گیرد و امکان دارد که در محیط‌های مختلف، هرکدام به‌نوبه خود عملکرد بهتری داشته باشند. درنهایت اما برآیند تصاویر دوربین ۵۰ مگاپیکسلی این گوشی‌ها در نور کافی، تفاوت خاصی ندارد.

در شرایط نوری ضعیف اما گلکسی S23 FE گوی رقابت را از برادر ناتنی‌اش می‌رباید. دلیل اصلی این اتفاق، برخورداری قاتل پرچمدار سامسونگ از چیپستی با پردازشگر تصویر قدرتمندتر است. به‌همین‌ترتیب اگر در شرایط چالشی عکاسی کنید، می‌بینید که گلکسی S23 FE درنهایت در فاکتورهایی مانند کنترل نویز، شارپنس، غنای رنگ و جزئیات بهتر عمل کرده است. هرچند برتری مدل FE مطلق نیست و در برخی مواقع، گلکسی A55 دست بالاتر را دارد.

باوجود این‌که دوربین فوق‌عریض به‌کار رفته در گلکسی A55 و گلکسی S23 FE رزولوشن ١٢ مگاپیکسلی دارد، اما به‌نظر می‌رسد که مدل FE به‌دلیل بهره‌مندی از قدرت بالاتر در پردازش تصویر دست بالاتر را داشته باشد. در نمونه تصاویر نمایش داده شده نیز می‌توان دریافت که دوربین فوق‌عریض گلکسی A55 در برابر قاتل پرچمدار این برند حرف خاصی برای گفتن ندارد.

یکی دیگر از مواردی که سبب تعجب است، عملکرد یکسان دوربین سلفی این دو مدل بوده که انتظار می‌رفت به‌دلیل حسگر متفاوت آن‌ها، نتیجه طور دیگری رقم بخورد. درحالی‌که دوربین سلفی گلکسی A55 و گلکسی S23 FE به‌ترتیب رزولوشن ۳۲ و ۱۰ مگاپیکسلی دارند، عملکرد آن‌ها تقریباً در یک تراز قرار می‌گیرد و نمی‌توان تمایز قابل‌توجهی را بین آن‌ها متوجه شد.

باتری و شارژ

مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE

شارژدهی باتری یکی از مهم‌ترین برتری‌های گلکسی A55 به‌شمار می‌آید؛ زیرا باتری این مدل ظرفیت ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی دارد و ازاین‌رو، نسبت به نمونه ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی مدل اف‌ای دوام بیشتری دارد. گلکسی A55 به‌جز ظرفیت بالاتر باتری، از چیپست کم‌مصرف‌تری هم برخوردار است و به‌همین‌ترتیب می‌تواند شارژدهی بیشتری را به کاربر ارائه کند. بررسی‌های دیجیاتو نشان می‌دهند که با استفاده سنگین، شارژ باتری گلکسی S23 FE زیر یک روز تمام می‌شود؛ اما شارژ باتری Galaxy A55 در این شرایط به روز دوم هم می‌رسد و مدت زمان بیشتری شما را همراهی خواهد کرد. فناوری شارژ هر دو مدل نیز یکسان است، اما مدل اف‌ای از قابلیت شارژ بی‌سیم هم پشتیبانی می‌کند.

جمع‌بندی مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE

مقایسه گلکسی A55 و گلکسی S23 FE

در این مقایسه تمام تفاوت‌های گلکسی A55 و گلکسی S23 FE را برای شما بازگو کردیم. درحال‌حاضر قیمت پایه گلکسی A55 از حدود ۱۷ میلیون تومان و گلکسی S23 FE از حدود ۲۴ میلیون تومان آغاز می‌شود؛ بنابراین اگر باتوجه به اختلاف قیمتی قابل‌توجه این دو مدل، خرید گلکسی A55 را برای کاربرانی با بودجه محدودتر توصیه می‌کنیم. انتخاب بین این دو زمانی چالش‌برانگیز می‌شود که محدودیت بودجه نداشته باشید؛ اما تصمیم داشته باشید که با اختلاف قیمت بین آن‌ها، اکسسوری دیگری مانند هدفون و ساعت هوشمند را خریداری کنید.

برای کاربرانی با استفاده‌های سنگین‌تر و حرفه‌ای‌تر، گلکسی S23 FE می‌تواند انتخاب بهتری باشد؛ زیرا این گوشی قاتل پرچمدار سامسونگ است و نسبت‌به گلکسی A55، مشخصاتی با شباهت بیشتر به پرچمداران را یدک می‌کشد. گلکسی A55 اما نسبت‌به رده خود از ارزش خرید بالایی برخوردار است و علاوه‌بر این، قیمت آن کاهش چشمگیری داشته تا آن‌را به گزینه‌ای جذاب‌تر بدل کند. درنهایت اگر حس می‌کنید که این اختلاف قیمتی باتوجه به برتری‌های مدل FE منطقی هستند، می‌توانید بودجه خود را بیشتر کرده و سراغ آن بروید؛ در غیر این‌صورت احتمالاً گلکسی A55 از لحاظ قیمت می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌ها باشد.

منبع: https://digiato.com/dgreview/galaxy-s23-fe-vs-galaxy-،-comparison

بهترین برند پاوربانک دنیا

برندهای پاوربانک نسبت به برندهای دیگر محصولات تنوع بیشتری دارند. حضور ده ها برند پاوربانک در بازار باعث سردرگمی کاربران در انتخاب پاوربانک جدیدشان شده است; اما بهترین برندهای پاوربانک دنیا کدامند؟

لنگر

بهترین برند پاوربانک دنیا

انکر سال هاست که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پاوربانک بوده و به دلیل کیفیت و تنوع بالای محصولاتش، یکی از انتخاب های اصلی در لیست بهترین برندهای پاوربانک دنیا به حساب می آید. انکر پاوربانک هایی را با ظرفیت های مختلف روانه بازار کرده است که با مهم ترین استانداردهای امروزی مطابقت دارد. دوام بالای پاوربانک های Anker در برابر از دست دادن عمر باتری، ضربه و دما از دیگر مزیت های مهم محصولات این برند می باشد. حتی برخی افراد Anker را بهترین برند پاوربانک می دانند.

پاسوس

بهترین برند پاوربانک دنیا

Basseus یکی دیگر از برندهایی است که محصولات آن در بازار کشورمان بسیار محبوب است. این برند خوب پاوربانک محصولاتی با ارزش خرید بالا را در اختیار کاربران قرار می دهد. در مجموع، ترکیب قیمت رقابتی پاوربانک های بیسئوس و ویژگی های جذاب آن ها از جمله پشتیبانی از شارژ سریع، فرآیند شارژ مطمئن و پورت های متنوع، باعث شده است که بیسئوس بهترین پاوربانک ها را در سبد محصولات خود داشته باشد.

شیائومی

بهترین برند پاوربانک دنیا

برند شیائومی و زیر مجموعه آن ردمی، علاوه بر تولید گوشی های هوشمند، از تولیدکنندگان مطرح پاوربانک نیز هستند. شیائومی با توجه به قیمت مقرون به صرفه پاوربانک های خود توانسته با بودجه محدود نظر بسیاری از کاربران را جلب کند. ارائه همزمان پاوربانک های مجهز به شارژ سیمی و بی سیم یکی دیگر از دلایل محبوبیت پاور بانک های شیائومی است.

نیروی بی رحم

راو پاور بهترین برند پاوربانک موجود در بازار از نظر نوآوری است. راو پاور تاکنون پاوربانک‌های خودرو، پاوربانک‌های با پلاگین مستقیم، پاوربانک‌های مقاومتی و سایر مدل‌های خلاقانه را معرفی کرده است، از این رو استعداد این برند در ارائه این نوع محصولات قابل تحسین است. به همین ترتیب، اگر یک کاربر خواستار هستید، Raw Power برندی است که توجه شما را به خود جلب می کند.

روموس

بهترین برند پاوربانک دنیا در دسته محصولات اقتصادی برند روموس است که پاوربانک ها را با قیمت چند صد هزار تومان اما با کیفیت بالا عرضه می کند. با این حال، روموس دارای پاوربانک‌های گران‌تری از جمله مدل‌هایی با ظرفیت ده‌ها هزار میلی‌آمپر ساعت در محدوده محصولات خود است. در نهایت روموس به خاطر پاوربانک های ارزان قیمت خود محبوبیت زیادی به دست آورده است. بنابراین، اگر به دنبال یک برند پاوربانک خوب در رده بودجه هستید، روموس در بین بهترین ها قرار دارد.

منبع: https://digiato.com/gadgets/best-powerbank-brands

نسل بعدی پردازنده های اینتل ممکن است Core 200 نامیده شود

پس از عرضه پردازنده های Meteor Lake، اینتل تغییراتی را در سیاست های خود اعمال کرد که مهم ترین آن تغییر نام این پردازنده ها به Core Ultra بود. به نظر می رسد این شرکت آمریکایی قصد دارد بار دیگر با تغییر نام محصولات خود نسل بعدی پردازنده های خود را با نام های Core 200 و Core Ultra 200 معرفی کند. اما این نسل از پردازنده های اینتل دقیقاً چگونه طبقه بندی می شوند؟

آیا خط مشی نامگذاری پردازنده اینتل گیج کننده تر می شود؟

پردازنده اینتل

بر اساس گزارش Notebookcheck به نقل از منبعی در دنیای فناوری، اطلاعات موثقی وجود دارد که نشان می دهد نسل جدید پردازنده های اینتل دوباره با تغییر نام مواجه خواهند شد. اول از همه، به نظر می رسد که اینتل قصد دارد پردازنده های Raptor Lake Refresh را با نامی جدید عرضه کند. این پردازنده ها قبلا در نسل فعلی با نام های Core 3 100U و Core 5 120U علاوه بر Core 150U معرفی شده بودند. اما این بار اینتل چنین پردازنده هایی را با نام Core 200H در سری های مختلف عرضه خواهد کرد.

پردازنده‌های نسل Arrow Lake نیز احتمالاً با نام Core Ultra 200 با پسوند U برای مدل‌های کم مصرف و H و HX برای مدل‌های قدرتمندتر وارد بازار خواهند شد. اگرچه افزایش تعداد مدل های پردازنده اینتل در نسل بعدی می تواند یک رویداد جذاب باشد. اما این نوع نام گذاری کاربران را بیش از پیش گیج می کند. حتی طرفداران اینتل نیز از این سیاست نامگذاری پیچیده انتقاد می کنند.

در حال حاضر مشخص نیست که آیا این تغییرات اجرا خواهند شد یا اینکه اینتل ترجیح می دهد فرآیند ساده تری را انتخاب کند. در هر صورت باید منتظر اطلاعات رسمی در مورد محصولات آینده این شرکت باشیم. داده های دیگر نشان دهنده کنار گذاشتن هسته های LP-E و Hyperthreading در سری پردازنده های Arrow Lake است. از طرفی پردازنده گرافیکی این پردازنده ها ممکن است در مقایسه با نسل قبلی تعداد هسته های کمتری داشته باشد. با این حال عملکرد بهتری را در پردازش گرافیکی شاهد خواهیم بود.

منبع: https://digiato.com/tech/intel-to-announce-next-gen-cpus-with-core-200-branding

آیا هوش مصنوعی به دستیار صوتی بیکسبی خواهد آمد؟

دنیای هوش مصنوعی نسبت به چند سال گذشته با تغییرات زیادی روبرو بوده است و بازیکنان این حوزه باید محصولات خود را با روندهای فعلی همگام کنند. دستیار صوتی بیکسبی سالهاست که در گوشی های هوشمند سامسونگ وجود دارد. اما ظاهرا سامسونگ بالاخره متوجه شده است که ادامه این روند منجر به شکست بیکسبی خواهد شد. بر این اساس، شاید کره ای ها با افزودن هوش مصنوعی مولد به این دستیار صوتی، انقلابی در این زمینه ایجاد کنند.

دستیار صوتی بیکسبی به هوش مصنوعی نیاز دارد

هوش مصنوعی مولد در بیکسبی

این رسانه در گزارش جدید CNBC با یکی از مدیران ارشد سامسونگ به نام وون جون چوی مصاحبه کرده و سخنان این مقام کره ای را تکرار کرده است. مدیر اجرایی می گوید سامسونگ می تواند هوش مصنوعی را به دستیار صوتی اختصاصی خود اضافه کند. زیرا این غول کره جنوبی به دنبال افزایش هر چه بیشتر محصولات خود خواهد بود. در این چند سال، دنیای هوش مصنوعی بیش از هر زمان دیگری پیشرفته شده است و با ظهور چت ربات های قدرتمندی مانند ChatGPT، اکنون رقابت در این زمینه سخت تر از گذشته شده است.

چت بات های جدید مجهز به هوش مصنوعی مولد هستند و این می تواند برگ برنده آنها باشد. به لطف وجود هوش مصنوعی پیشرفته، کاربر می تواند پاسخ سوالات پیچیده خود را راحتتر از بیکسبی در برنامه های چت رقیب بیابد. عدم وجود این ویژگی ها در بیکسبی باعث شده تا کاربران کمتر از قبل به سراغ دستیار صوتی سامسونگ بروند. کارهایی مانند تولید عکس و فیلم را می توان با استفاده از هوش مصنوعی در یک چشم به هم زدن انجام داد. آقای چوی در این مصاحبه اظهار داشت:

با ظهور فناوری هوش مصنوعی و LLM (مدل زبان بزرگ)، من معتقدم که باید نقش بیکسبی در اکوسیستم را دوباره تعریف کنیم تا این دستیار صوتی به هوش مصنوعی مولد مجهز شود و در آینده هوشمندتر شود. مکالمه و رابط طبیعی تر برای پشتیبانی از محصولات مختلف سامسونگ.”

جدا از این، اپل به دنبال معرفی قابلیت های هوش مصنوعی در اکوسیستم خود در رویداد WWDC آینده خواهد بود. بنابراین فشار روی سامسونگ در آینده بیشتر خواهد بود. بنابراین دور از انتظار نیست که سامسونگ با افزودن هوش مصنوعی مولد به بیکسبی در اسرع وقت، آن را به رقیبی قدرتمند در این زمینه تبدیل کند. با این حال، کار سامسونگ به این راحتی نیست و طراحی مجدد الگوریتم ها و فرآیندهای بیکسبی به زمان و هزینه زیادی نیاز دارد.

منبع: https://digiato.com/tech/samsung-wants-to-upgrade-bixby-with-generative-ai

روسیه کنسول های بازی را برای رقابت با پلی استیشن و ایکس باکس تولید می کند

کنسول بازی یکی از محبوب ترین محصولات موجود در بازار است. علاقه مندان می توانند با پرداخت هزینه ای معقول بازی های امروز را با عملکردی معقول انجام دهند. تاکنون آمریکا و ژاپن بازیگران اصلی این عرصه بوده اند. اما ظاهرا روسیه نیز بنا به دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور، بر روی تولید کنسول های بازی تمرکز دارد.

روسیه با دستور پوتین وارد فاز تحقیق و توسعه کنسول بازی می شود

بازی واحد

به گزارش پی سی مگ، ولادیمیر پوتین در نشست رسمی هفته جاری دستوری جدید و بی سابقه به مقامات دولتی خود صادر کرد. رئیس جمهور روسیه رسما اعلام کرد که مسئولان مربوطه دولت وی باید هرچه سریعتر تحقیقات لازم را برای تولید کنسول های بازی ثابت و قابل حمل آغاز کنند. واضح است که پوتین برای این موضوع مهلت چندانی به مسئولین مربوطه نداد و آنها تنها تا 15 ژوئن سال جاری (26 ژوئن 1403) فرصت داشتند تا نتایج بررسی های خود را ارائه کنند.

ظاهرا منظور پوتین فقط تولید کنسول و سخت افزار آن نبوده است. این مقام بلندپایه روسی حتی به فکر توسعه یک پلتفرم بازی است. بر اساس بیانیه رسمی در وب سایت کرملین، رئیس جمهور روسیه از شورای وزیران خود خواسته است تا یک سیستم عامل مبتنی بر ابر برای اجرای بازی ها توسعه دهد. سخنگوی کرملین می گوید که این دستورات از سوی پوتین با هدف توسعه صنعت بازی محلی در روسیه صادر شده است تا روسیه در چند سال آینده به یکی از بازیگران اصلی صنعت بازی تبدیل شود.

پس از شروع حمله روسیه به اوکراین، شرکت های بزرگ بازی از جمله سونی، مایکروسافت، EA، اکتیویژن بلیزارد و نینتندو فعالیت رسمی خود را در روسیه متوقف کردند. بر اساس گزارشی که یک روزنامه روسی منتشر کرده است، پوتین برای رسیدن به این هدف به شرکت محلی خود VK اعتماد کرده است.

با وجود تمام این موارد، منابع موثق در این زمینه اعلام کرده اند که تولید کنسول های بازی روسی به این سادگی نیست و دستیابی به کنسولی در سطح پلی استیشن یا ایکس باکس حدود 10 سال زمان می برد. با این حال، روسیه ممکن است از کشورهای دیگر مانند چین برای پیشرفت در این زمینه کمک بگیرد.

منبع: https://digiato.com/gadgets/russian-gaming-console-is-near

اینترنت 5.5G احتمالا به زودی در گوشی های هوشمند شیائومی در دسترس خواهد بود

در حالی که برخی از کشورهای جهان هنوز در حال ساخت زیرساخت های 5G هستند، برندهای مطرح در دنیای تلفن همراه خود را برای اینترنت 5.5G آماده می کنند. این نسخه از شبکه 5G در واقع یک به روز رسانی میان نسلی برای آن است که سرعت و عملکرد بهتری را در اتصالات اینترنتی ارائه می دهد. شیائومی یکی از پیشتازان ارائه سرویس اینترنت 5.5G برای گوشی های هوشمند است و گفته می شود این قابلیت از طریق به روز رسانی نرم افزاری برای برخی از محصولات این شرکت فعال خواهد شد. جدای از این، چینی ها بر روی تامین ارتباطات ماهواره ای برای خودروها نیز تمرکز کرده اند.

شیائومی در حال کار بر روی اینترنت 5.5G و ارتباطات ماهواره ای برای خودروها است

اینترنت 5.5G در Xiaomi 14 Ultra

Oppo برای اولین بار اتصال شبکه 5.5G را برای سری Find X7 ارائه می دهد. این در حالی است که شیائومی نیز در این عرصه وارد رقابت شده و در حال آماده سازی برای معرفی این ویژگی جذاب در گوشی های پرچمدار خود است. به گفته یک افشاگر معروف، شیائومی 14 اولترا اولین دستگاه این برند است که به این فناوری مجهز می شود. واضح است که سرعت دانلود با اینترنت 5.5G در شیائومی 14 اولترا به بیش از 5 گیگابیت در ثانیه می رسد که عدد بسیار خوبی است.

5.5G برای مدل‌های منتخب مانند گوشی‌های پرچمدار یا رده بالا در دسترس خواهد بود. برای شروع، این گوشی‌ها باید به چیپست‌های قدرتمندی مانند Snapdragon 8 Generation 3 یا Mediatek Dimensity 9300 مجهز شوند. به‌روزرسانی 5G میان رده احتمالاً در مراحل بعدی برای تلفن‌های ارزان‌تر نیز در دسترس خواهد بود. گفته می شود اینترنت 5.5G ویژگی های عالی مانند تاخیر کمتر، پایداری بهتر و موقعیت یابی دقیق تر را ارائه می دهد. از طرفی حداکثر سرعت این شبکه به 10 گیگابیت در ثانیه می رسد.

خودروی الکتریکی از شیائومی

علاوه بر شبکه تلفن همراه پیشرفته‌تر، شیائومی به ارتباطات خودرویی مدرن‌تر نیز توجه دارد. این شرکت اخیرا شیائومی SU7 را روانه بازار کرده است و از قضا توانسته پیشرفت خود را در دنیای خودرو به اثبات برساند. چینی ها به تازگی یک درخواست ثبت اختراع جدید برای ارتباطات ماهواره ای خودرو ثبت کرده اند و قول می دهند این فناوری را به نسل بعدی خودروها بیاورند.

منبع: https://digiato.com/tech/xiaomi-is-ready-for-5-5g-network

سری هواوی P70 احتمالاً با دو سیم کارت عرضه می شود. افشای استانداردها

در حال حاضر هواوی در حال آماده شدن برای رونمایی از سری P70 در چند روز آینده است. در همین حال، تعداد زیادی دستگاه ناشناخته از این برند Geekbench فاش شده است. بر اساس اطلاعات به دست آمده از این بنچمارک، هواوی قصد دارد از دو نوع تراشه استفاده کند که یکی از آنها مجهز به پردازنده 12 هسته ای است. ظاهرا هواوی می خواهد گوشی های پرچمدار جدید خود را با استراتژی متفاوت معرفی کند.

مدل‌های مختلف خانواده هواوی P70 احتمالاً از چیپ‌ست‌های متفاوتی بهره می‌برند

گزارش جدیدی از Gizmochina در مورد اطلاعات لو رفته در مورد سری هواوی P70 صحبت می کند. این اطلاعات در تست Geekbench 6 فاش شد و بر این اساس، اکنون جزئیات بیشتری از مغز متفکر بالقوه این خانواده پیشگام در اختیار داریم. در تست های فوق دو دستگاه ALT-AL10 و ALN-AL80 و یک دستگاه MNA-AL00 با تراشه متفاوت مشاهده شد.

سری P70 هواوی

اگرچه نتایج بنچمارک دو مدل اول متفاوت است، اما چیپست به کار رفته در آنها مشخصات مشابهی دارد. این تراشه که به نظر نسخه قدرتمندتر Kirin 9000s است، دارای 12 هسته پردازشی شامل دو هسته بسیار قدرتمند با فرکانس 2.62 گیگاهرتز، شش هسته قدرتمند با فرکانس 2.15 گیگاهرتز و چهار هسته بهینه با فرکانس 1.53 گیگاهرتز اگر این شایعه صحت داشته باشد، هواوی برای اولین بار در دنیای گوشی های موبایل چیپست با پردازنده 12 هسته ای را معرفی می کند. این دو مدل احتمالا هواوی P70 و P70 Pro خواهند بود.

از سوی دیگر، MNA-AL00 با چیپست متفاوتی نسبت به برادران خود تغذیه خواهد شد. این تراشه از یک پردازنده مرکزی هشت هسته ای با دو هسته بسیار قدرتمند با فرکانس 3.19 گیگاهرتز، سه هسته قدرتمند با کلاک 2.75 گیگاهرتز و چهار هسته پیشرفته با فرکانس 2.02 گیگاهرتز استفاده خواهد کرد.

جدای از آن ظاهرا سری هواوی پی 70 با 12 گیگابایت رم و سیستم عامل هارمونی مبتنی بر اندروید 12 وارد بازار خواهد شد. طبق اطلاعات فاش شده چینی ها پرچمداران جدید خود را به قابلیت های پیام رسانی و ارتباط ماهواره ای نیز مجهز خواهند کرد. این برند قصد دارد سری P70 را با سیستم دوربین جدید و طراحی متفاوت برای رقابت داغتر با سایر پرچمداران معرفی کند.

منبع: https://digiato.com/mobile/huawei-p70-series-soc-leaked

به زودی می توانید تعیین کنید که مرورگر مایکروسافت اج چقدر رم مصرف می کند

اج یکی از محبوب ترین مرورگرهای مایکروسافت در حال حاضر است که روزانه میلیون ها کاربر فعال دارد. آخرین آپدیت این مرورگر به کاربران اجازه می دهد تا میزان فضای رم را برای این مرورگر تنظیم کنند. در زیر نحوه استفاده از تنظیمات این قسمت در مایکروسافت اج را به شما آموزش می دهیم.

اگر از میزان رمی که مایکروسافت اج در سیستم خود استفاده می کند راضی نیستید، به روز رسانی جدید این مرورگر احتمالا شما را راضی خواهد کرد. به نظر می رسد ردموندی در حال آزمایش ویژگی جدیدی است که به لطف آن می توانید مصرف رم این مرورگر را محدود کنید. این ویژگی توسط یکی از کاربران Edge Canary مشاهده شد و به احتمال زیاد به زودی شاهد انتشار کلی این ویژگی برای همه کاربران خواهیم بود.

مایکروسافت اج

طبق اسکرین شات منتشر شده توسط این کاربر در شبکه اجتماعی X، مایکروسافت اج دارای حالت های مختلف استفاده از رم خواهد بود. حالت اول فقط زمانی فعال می شود که در حال انجام بازی بر روی لپ تاپ یا رایانه شخصی خود هستید. مایکروسافت اج به‌طور خودکار زمان اجرای بازی را تشخیص می‌دهد و استفاده از رم را بر این اساس بهینه می‌کند. حالت دوم نیز برای همیشه فعال است.

مایکروسافت یک نوار لغزنده مخصوص نیز در تنظیمات این مرورگر قرار داده است تا میزان دقیق فضای رم قابل استفاده برای این مرورگر مشخص شود. به این ترتیب می توانید مقدار رم اختصاص داده شده به Edge را به دلخواه تغییر دهید. با وجود این تغییرات، مایکروسافت هشدار داده است که محدودیت های رم این مرورگر می تواند تاثیرات منفی بر عملکرد آن داشته باشد. این قابلیت در حال حاضر در دسترس کاربران نسخه قناری مایکروسافت اج است و می توانید با مراجعه به بخش Performance در تنظیمات آن را شخصی سازی کنید.

منبع: https://digiato.com/tech/microsoft-edge-lets-you-limit-ram-usage