اگر نامه قانونی بی اثر بماند، فعالیت تبادل اکسپوتو متوقف خواهد شد

صرافی ارزهای دیجیتال «Exbito» با انتشار بیانیه ای رسمی پایان فعالیت خود را تا 31 آوریل اعلام کرد.

این صرافی که فعالیت خود را از سال 1395 آغاز کرد، محدودیت‌های اعمال شده از سوی مرجع نظارتی بر پلتفرم‌های ارزهای دیجیتال در سال‌های اخیر را دلیل توقف فعالیت خود اعلام کرد. وی همچنین عدم درک صحیح از فضای پیچیده کسب و کار توسط نهادهای قانونگذار و عدم قاطعیت در گفتمان قانونگذاری را از دلایل اصلی پایان فعالیت خود عنوان کرد.

دیجیاتو گفت: «متاسفانه، علی‌رغم تمام تلاش‌های شبانه‌روزی ما در این مدت، ادامه فعالیت و ارائه خدمات به کاربران برای اکسپو غیرممکن شده است… محدودیت‌هایی که در سال‌های اخیر بر پلتفرم‌های ارزهای دیجیتال اعمال شده است». دولت از نظر نهاد نظارتی و عدم درک صحیح از فضای پیچیده کسب و کار توسط نهادهای قانونگذار و نیز ناکارآمدی گفتمان قانونگذاری، بر وزن مسئولیت ما در قبال اعتماد کاربران نمی افزاید. به عنوان یک ایالت، به این تصمیم رسیده ایم که ادامه خدمات رسانی به کاربران امکان پذیر نیست.

این صرافی گلایه داشت که اگرچه در سال‌های اخیر موضوع قانون‌گذاری در این حوزه برنامه‌ریزی و بررسی شده است، اما روز به روز محدودیت‌های بیشتری اعمال می‌شود و هنوز شفافیتی در قانون‌گذاری مشاهده نکرده‌ایم. در نهایت، با توجه به وضعیت فعلی و اعتماد کاربران به پلتفرم Exbito، ما تصمیم سختی را برای توقف Exbito گرفته‌ایم.

این بورس در بیانیه خود ابراز امیدواری کرد که با بهبود شرایط فعالیت خود را از سر گیرد: «مشکلات روزافزون خارج از کنترل ما ادامه فعالیت را با مشکل مواجه کرد و در این راستا در اواخر اردیبهشت 1403 هجری شمسی بر اساس برنامه ریزی های انجام شده. بالا، Expoto دیگر فعال نخواهد بود. ما به آینده امیدواریم وقتی شرایط بهبود یابد، پلت فرم دوباره فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.

برنامه خاموش شدن Exbito

بر اساس بیانیه این صرافی، سپرده‌های ریالی و ارزهای دیجیتال از 26 اردیبهشت ماه به حالت تعلیق درآمده و پس از 23 اردیبهشت ماه امکان معامله وجود ندارد و تمامی سفارش‌های باز بسته خواهند شد. امکان برداشت دارایی از طریق اپلیکیشن و وب سایت Exbito تا 31 می وجود دارد و پس از آن روند جدید اعلام خواهد شد. در نهایت، از 31 می، Expoto تمام فعالیت های خود را متوقف می کند.

زمان تعلیق پلت فرم Exbito به شرح زیر اعلام شد:

  • سپرده‌های ریالی و ارزهای دیجیتال از 16 می به حالت تعلیق در می‌آیند.
  • بعد از 23 اردیبهشت امکان معامله وجود ندارد و تمامی سفارشات باز بسته خواهند شد.
  • امکان برداشت دارایی از طریق اپلیکیشن و وب سایت Exbito تا 31 می وجود دارد و پس از آن روند جدید اعلام خواهد شد.
  • از 31 مه، Exbito تمام فعالیت‌های خود را متوقف می‌کند و مسئولیتی در قبال دارایی‌های کاربر بدون ادعا نخواهد داشت.
    اکسپوتو توصیه کرد: «با توجه به اینکه «برداشت‌های ارزهای دیجیتال آنی هستند» اما «برداشت‌های ریالی تا 48 ساعت بعد به حساب شما واریز می‌شود»، بهتر است موجودی خود را در ارز دیجیتال برداشت کنید.

منبع: https://digiato.com/iran-technology-news/%D9%8Dexbito-to

هیبانک آغاز فعالیت جدید بانکی ما خواهد بود

بانک کارآفرین از انتقال خدمات خود به هیبانک و یکسان سازی عملیات در این بستر خبر داد. در نشست خبری بانک کارآفرین، وضعیت مهاجرت اطلاعات و ادغام فعالیت های بانک کارآفرین از سامانه آفرین به داتین و همچنین برنامه این بانک در سال آینده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

علی اصغر تقی، معاون اجرایی فناوری اطلاعات بانک کاربیر، بر اهمیت بسترهای دیجیتال در بهره وری فعالیت ها تاکید کرد و دلیل اصلی این مهاجرت از سامانه عفرین به داتین را یکپارچگی فعالیت ها و ارائه بهتر خدمات دانست. خدمات بانک کاربیر و سرمایه گذاری بانک در های بانک آدرس پلتفرم دیجیتال بانک کارآفرین اعلام شد.

با توجه به اینکه این سومین هسته مستقر در بانک کارآفرینان است، معاون فناوری اطلاعات این بانک در تشریح این هسته و علت پایان فعالیت در هسته قبلی توضیح داد: نتوانستیم پایه قبلی را به روز کنیم. قراردادها و پروتکل‌ها به دلیل تحریم‌ها و از یک طرف با مشکلات فنی مواجه شدیم و نتوانستیم از توسعه خارج شویم، شرکت مادر ما را تحت پوشش قرار نداد و مجبور به مهاجرت شدیم.

تقی درباره دلایل انتخاب Core Datin توضیح داد: در این فرآیند امتیازات را با هم مقایسه کردیم و امور بانکی و مالی را با سایر واحدهای تجاری در نظر گرفتیم و امتیاز بانک رقیب را نیز در نظر گرفتیم و بر اساس بدنه کارشناسی تصمیم گرفتیم این شرکت را انتخاب کنیم. بانک کارآفرین و قوت فنی بانک کارآفرین.» داتین.

وی درباره اهمیت این فرآیند گفت: سعی شد تمامی نقل و انتقالات به صورت تجمعی و بدون هیچ گونه مغایرت و عارضه ای برای مشتریان و کارکنان انجام شود و در حین انتقال اطلاعات مشتریان اعم از شماره حساب، شماره کارت و رمز عبور کاملا شفاف و بدون تغییر باقی بماند. از این شروع مطمئن شدیم که مشتریان در این فرآیند با مشکل مواجه نخواهند شد.انتخاب محصول و ایجاد زیرساخت و مرکز داده برای میزبانی این پلتفرم از جمله مراحل ضروری بود که با موفقیت انجام شد.

به گفته معاون فناوری اطلاعات بانک پیشگامان، این پروژه در بهمن ماه سال 1401 هجری شمسی فعالیت خود را آغاز کرد و در راستای قرارداد منعقد شده، روند عملیاتی آن نیز از خرداد ماه سال جاری آغاز شد. در ادامه فعالیت ها از مهرماه شتاب گرفت و در نهایت در دی ماه انتقال از سامانه عفرین به سامانه داتین با موفقیت انجام شد. اعتقاد بر این است که این یکی از سریع‌ترین انتقال‌ها در شبکه بانکی کشور بوده است، زیرا ۱۱ کارگروه در این فرآیند کار و همکاری کردند.

معاون فناوری اطلاعات بانک کارآفرین این فرآیند را موفقیت‌آمیز دانست و در تشریح جزئیات گفت: برای متمایز ، هیبانک و اتصال آن به سیستم‌های بانکی، همزمان با فرآیند مهاجرت، 120 سرویس را خریداری و توسعه دادیم. از گزارش‌ها، با 810 گزارش مواجه شدیم و با بررسی‌ها و فعالیت‌های مهندسی فراوان در گزارش‌ها، مجموع گزارش‌ها برای کمک به افزایش بهره‌وری به 950 گزارش رسید، همچنین منابع را اولویت‌بندی نکردیم و همه چیز را موازی، یکپارچه و بدون تضاد انجام دادیم.

تقی بیان کرد: هیبانک به عنوان بستر دیجیتالی بانک کارآفرینان توانست جایگاه خوبی را کسب کند و پس از یک هفته مشتریان به این بستر مراجعه و از خدمات آن بهره مند شدند.

به گفته وی، در این دو هفته به بیش از 15 هزار تماس پاسخ داده شده است و میانگین تعداد تماس ها در روز 1000 تماس با میانگین زمان پاسخگویی 5 دقیقه است. پس از استفاده از هیبانک، تماس ها کاهش یافته، واحد ارتباط با مشتریان در وضعیت پایدار است و به روز رسانی ها انجام شده و ادامه خواهد داشت.

معاون اجرایی فناوری اطلاعات بانک کارآفرین ضمن اعلام بانک کارآفرین به عنوان آغاز به کار نئو بانک بانک کارآفرین اظهار داشت: بانک هایپنک علاوه بر جایگزینی تمامی پلتفرم های آینده باتک، شروع کار نئو بانک بانک کارآفرین نیز خواهد بود. جهت اقتصاد مشارکتی و خرده فروشی.تقی همچنین اشاره کرد که مهاجرت یک انفجار بزرگ بود و هسته قبلی کاملا مهندسی شده است و در حال حاضر به طور کامل روی Datain فعال است.

وی در خصوص چشم انداز آینده بانک کارآفرینان گفت: نگاه ما مبتنی بر دیجیتال است و با این رویکرد کار می کنیم. ما انتظار داریم پس از ایجاد و گسترش اکوسیستم دیجیتال خود، خدمات بهتر و ارائه خدمات نوآورانه ارائه دهیم. هدف ما از نوآوری و توسعه در بازار این است که همکاران در شرکت با فناوری های روز به خوبی همکاری کنند و خدمات ممتازی ارائه دهند.

به گفته تکادی، 75 هزار مشتری حقیقی و حقوقی بر روی پلتفرم های بانک مستقر بودند و این تهدید قبل از مهاجرت به 40 هزار کاربر فعال محدود می شد.

میلاد حسینی، مدیر روابط عمومی بانک گرافرین نیز از حمایت بانک گرافرین از شرکت های دانش بنیان و ورود به خدمات شهری خبر داد. وی در این خصوص توضیح داد: شرکت کارآفرینی اسرا امید و شرکت مدیریت سرمایه گذاری ستارهجان بازوی سرمایه گذاری در حوزه استارت آپ ها و فناوری مالی در بانک کارآفرین هستند و طبق برنامه ریزی برای سال آینده به سطح خوبی رسیده ایم و خواهیم داشت. کمک زیادی کنید.»

تقوی در پایان این جلسه از معرفی محصولات جدید در اوایل اردیبهشت 1403 هجری شمسی و شروع پروژه جدید مرکز داده خبر داد و با امید به دستیابی به بهره وری در پایان فرودین سال آینده، آن را رویداد مهمی دانست. برای توسعه برای زیرساخت های محلی

منبع: https://digiato.com/iran-technology-news/hibank-neobank-karafarin

در کشور همه چیز به یک موضوع سیاسی و حساس در سطح ملی تبدیل می شود

مدیرعامل پلتفرم دیوار معتقد است در دنیای امروز دسترسی به اینترنت پرسرعت، جهانی و باکیفیت یکی از استانداردهای اصلی توسعه در دنیاست و ایجاد مانع در مسیر دسترسی شهروندان به اینترنت برابر است. مانعی بر سر راه پیشرفت و توسعه کشور است و همچنین معتقد است که ممانعت از دسترسی به اینترنت برای منافع ملی مضر و در تضاد با منافع شهروندان ایرانی از نظر توسعه و رشد نسبت به پیشرفت کشورهای دیگر است.

اشکان ارمندیحی درباره گزارش وضعیت اینترنت منتشر شده توسط انجمن تجارت الکترونیک گفت: وضعیت کنونی اینترنت در ایران، بر اساس جزئیات مندرج در گزارش انجمن، به زبان ساده به عقب ماندگی ایران و ایرانیان نسبت به این اتفاق در حالی رخ داد که در بقیه کشورها رقابت شدیدی برای افزایش سرعت و بهبود کیفیت اینترنت وجود دارد و دولت‌ها تلاش می‌کنند دسترسی شهروندان به اینترنت را جامع‌تر و آسان‌تر کنند. به عنوان بهبود آن.

ساده ترین چیزها در ایران مسائل امنیتی است

آرمندی در پاسخ به سوال دیجیاتو گفت: متاسفانه ساده ترین مسائل کشور تبدیل به مسائل سیاسی و حساس در سطح ملی می شود، در کشور ما ساده ترین کارها حتی رقص و آواز یک مرد بازنشسته در بازار خودش. شهر، یک مسئله امنیتی محسوب می شود، طبیعی است که چنین اتفاقاتی بیفتد.» «موضوعات، و در نهایت، هیچکس توضیح مفصلی برای روشن شدن ماجرا و منشأ مشکل ارائه نمی دهد. موضوعی مانند اینترنت جای خود را دارد.»

کیفیت اینترنت بیشتر به معنای خدمات بهتر برای مردم است

آرمندی معتقد است که اینترنت با کیفیت بالا و بدون وقفه مساوی با افزایش کمی و کیفی استفاده شهروندان از خدمات آنلاین است. وی همچنین تاکید می کند که افزایش تجربه و دانش شهروندان از اینترنت منجر به افزایش سطح توقع و سلیقه عمومی برای دستیابی به خدمات بهتر و مدرن تر می شود: «وقتی این افزایش آگاهی در جامعه وجود داشته باشد، زیرا شرکت ها خدمات بهتری ارائه می دهند. مجموع این رویدادها منجر به ایجاد یک اکوسیستم کارآمدتر خواهد شد.» و رشد اقتصاد دیجیتال.

او درباره هزینه‌هایی که قطع اینترنت بر دیوار تحمیل می‌کند و آسیب‌هایی که به دیوار وارد می‌کند، به دیجیاتو گفت: «اگر شرکت‌ها و ارائه‌دهندگان خدمات خود و خدمات خود را لحظه به لحظه بهبود ندهند، در دنیای رقابتی و پرشتاب امروز حذف می‌شوند. فرآیند کسب و کار و کاربران. “چنین شرایطی یک موقعیت برد-برد برای هر دو ارائه دهندگان خدمات مانند ما ایجاد می کند.” “و کارمندان و کاربران ما. زیرا ما را تشویق می کند که دائماً برای ارائه خدمات بهتر تلاش کنیم و مردم خدمات بهتر و با کیفیت تری را روز بعد دریافت کنند.” اگر این وضعیت را برعکس تصور کنیم، خسارات و هزینه های زیادی را به همراه خواهد داشت».

وی ادامه داد: البته ما و سایر شرکت های مشابه حتی در این شرایط تمام تلاش خود را انجام می دهیم که کیفیت خدمات ما روز به روز افزایش می یابد، البته در شرایطی که شرایط عمومی برای دسترسی به اینترنت بدون مشکل یا غیرممکن است. وقفه، چه بخواهیم و چه نخواهیم، ​​کیفیت همه چیز بستگی دارد.» تأثیر مخربی دارد، با توجه به شرایط کنونی شاهد خروج کارشناسان مجرب و فنی هستیم، در چنین شرایطی برای پرکردن آن چه باید کرد. خلاء این نیروها؟

بررسی فیلتر ضروری است

آرمانده معتقد است انحلال و بستن راه ها چیزی جز تحریم های خودخواسته نیست و خودمان از بازارهای جهانی خارج می شویم و از مسیر توسعه دور می شویم.

وی در خصوص بررسی وضعیت انحلال به دیجیاتو با بیان اینکه تجدید نظر در انحلال یک نیاز ضروری است، گفت: به همان اندازه که تحریم ها به کشور آسیب می زند، این اقدامات برای کشور خطرناک و مخرب است و البته بازنگری در این زمینه. لازم است.” نیاز اساسی امروز ما.»

منبع: https://digiato.com/articles/ceo-of-divar-in-the-country-everything-becomes-a-political-and-sensitive-issue-on-a-national-scale

بررسی انحلال یک گام حیاتی برای مشاغل است

مدیر عامل صرافی رمزارز Abantettter معتقد است که محدودیت ها و اختلالات موجود در اینترنت تأثیر منفی مستقیمی بر شرکت ها دارد و بخش بزرگی از این تأثیرات مربوط به امنیت کاربران آنها است.

بر اساس گزارش وضعیت اینترنت منتشر شده توسط انجمن تجارت الکترونیک تهران، اینترنت کشور در مقایسه با سایر کشورهای جهان از نظر شاخص هایی مانند سرعت، کیفیت، فیلترینگ و محدودیت ها در وضعیت بسیار بدی قرار دارد. موانع و محدودیت ها در این مسیر محدود به یک منطقه خاص نیست، بلکه همه زمینه ها به ویژه تجارت را شامل می شود. بورس های فعال در حوزه ارزهای دیجیتال نیز به دلیل همسو بودن فعالیت خود با بازار جهانی با چالش ها و موانع زیادی روبرو هستند.

فرهاد فلاح، مدیرعامل صرافی آنلاین Abantettter در این رابطه به دیجیاتو توضیح داد: «اگر مردم از فیلترها برای دور زدن محدودیت‌های اینترنت یا اتصال به برنامه‌ها و بدافزارهای غیرقابل اعتماد استفاده کنند، با مشکلاتی مواجه خواهند شد.» همچنین با توجه به ناامنی فعلی اینترنت، اگر برخی از گیرندگان بخواهند بخشی از اطلاعات مشتری را به سرقت ببرند، می توانند به راحتی به اهداف خود برسند. عملکرد برخی از این بدافزارها به این صورت است که اگر آدرسی شبیه به کیف پول ارزهای دیجیتال کپی شود، می توانند آن را با کیف پول خود جایگزین کنند و سوء استفاده کنند. از طریق این موضوع اگر کاربران دقت نکنند مشکلات زیادی در این زمینه پیش خواهد آمد.

مدیرعامل آبانتیتر ضمن تاکید بر موانع پیش روی تجار، یکی از مهم ترین چالش های پیش روی شرکت های ایرانی را عدم دسترسی به داده های لازم از منابع اصلی دانست و استفاده از اینترنت جهانی را ضروری دانست.

وی در این رابطه به دیجیاتو گفت: “گاهی اوقات یک سری از آدرس های IP در مراکز داده فیلتر می شوند که اتفاقا آدرس های IP شرکت ها بر روی آنها فعالیت می کنند. شرکت هایی مانند ما که به بازار جهانی مرتبط هستند از اتصال جهانی اینترنت استفاده می کنند و این اختلالات باعث می شود. ضرر بزرگی برای شرکت ها و معامله گران.» و کاربران. مهمترین چالش پیش روی شرکت های ایرانی نحوه به دست آوردن داده های لازم از منبع اصلی آن است. در حوزه ارزهای رمزنگاری شده، کاربران نمی توانند از طریق اینترنت در ایران با بلاک چین صحبت کنند و ارسال یا ارسال کنند. درخواست ها را دریافت کنید و این ارتباط تنها از طریق اینترنت جهانی امکان پذیر است.

وی در این خصوص افزود: درخواست حذف فیلترهای IP مربوط به کسب و کار بسیار زیاد است و ممکن است برای کسب و کارها مشکلات عدیده ای ایجاد کند، این مشکلات تنها به مبادلات محدود نمی شود، بلکه در کل اکوسیستم وجود دارد.

وی بررسی فیلترینگ برخی وب سایت ها و محدوده IP را ضروری دانست و توضیح داد: اگر بخواهیم در حوزه فناوری اطلاعات کسب و کار پایداری داشته باشیم، یک سری معاملات آنلاین با IP اصلی در دنیا انجام می شود و موضوع اساسی که در این مرحله حائز اهمیت است این است که لازم است فیلترینگ برخی از وب سایت ها و محدوده IP حداقل برای کسب و کارها بررسی شود.

فلاح معتقد است که بحث امنیت اینترنت کاملا اشتباه است و معتقد است ابزارهای مدرن می توانند کارکرد مثبت یا منفی داشته باشند و نباید از منظر امنیتی به این مسائل نگاه کرد.

وی در این خصوص افزود: راه حل، مسدودسازی و مانع تراشی نیست و باید با مشکلات و چالش هایی که در این مرحله به وجود آمده است مقابله کنیم و اگر فردی اشتباه کرد، نباید کل اینترنت را فیلتر کرد و یا بخش بزرگی از آن مسدود شده است، باید بتوان از قابلیت‌های موجود استفاده کرد.» و به بهره‌وری رسید، همچنین نمی‌توانیم به پلتفرم‌های موجود در حوزه آموزشی دسترسی پیدا کنیم و این خودش یک فاجعه است.

مدیرعامل آبانتتر درباره مشکلات و اختلالاتی که در روند فعالیت ایجاد می شود گفت: اختلالات شدیدی داشتیم و چندین بار دسترسی ما به زنجیره ای از سرورها قطع شد و به همین دلیل باید سیستم های پیچیده ای از سرورهای مختلف بسازیم تا اگر یکی از آنها قطع می شود، سیستم می تواند مسیر دیگری برای ارسال درخواست ایجاد کند. “ساخت این سیستم های پیچیده مستلزم صرف هزینه و زمان زیادی است.”

منبع: https://digiato.com/tech/abantetter-ceo-reviewing-filtering-is-a-critical-step-for-businesses

عملیات حفاری فیبر نوری آسیاتک در استان سمنان آغاز شد

شرکت آسیاتک از هفته جاری عملیات حفاری فیبر نوری (FTTX) را در شهرهای استان سمنان آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی آسیاتک، اجرای این طرح در شهرستان مهدیشهر آغاز شده و به زودی در سه شهرستان کرمسار، سمنان و دامغان پیگیری می شود. با تکمیل این طرح بیش از 169 هزار خانوار در استان سمنان به شبکه فیبر نوری متصل می شوند.

پروژه زیرساخت فیبر نوری با حضور مدیران شرکت آسیاتک، حسین موسوی شهردار سمنان و سید یاسر حسن پور مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان در مهدی شهر افتتاح شد.

شهردار سمنان در این دیدار با اشاره به اهمیت اجرای پروژه های زیربنایی در سطح شهر گفت: امروز بر کسی پوشیده نیست که شهروندان باید از فناوری های روز و پیشرفته بهره مند شوند و ما در شهرداری کارهای زیادی انجام داده ایم. تلاش برای ایجاد زیرساخت مناسب برای این منظور اخیراً قراردادی منعقد شده است.» با شرکت آسیاتک برای بهره مندی از تخصص و توانمندی های این شرکت برای تجهیز شهر سمنان به شبکه فیبر نوری.

سید یاسر حسن پور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانداری سمنان گفت: عملیات حفاری در شهرستان مهدیشهر آغاز شده و به زودی اجرای فیبر نوری در شهرهای کرمسار، سمنان و دامغان آغاز می شود. خوشبختانه تمامی امکانات و زمینه ها برای اجرای سریع این طرح مهیا است و امیدواریم تا سال آینده این طرح به بهره برداری برسد.

روابط عمومی آسیا اعلام کرد: از ابتدای دولت سیزدهم هدف جدیدی برای دسترسی 20 میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری در نظر گرفته شده است که برای اجرای این طرح 10 بازیگر برای کمک به توسعه طرح با تقسیم بندی انتخاب شده اند. شهرها و استان های کشور را به یک منطقه جغرافیایی تبدیل کنیم، هدف ما در آسیاتک پوشش چهار میلیون خانوار است که از این تعداد 1.5 میلیون خانوار در شهرهای بزرگ و 2.5 میلیون خانوار در شهرستان ها و مناطق مرکزی خواهند بود. بر این اساس سهمیه استان سمنان است. 169755 خانوار می باشد و با تکمیل آن در دو سال آینده تا 100 برابر به اتصالات خانواده ها دسترسی پیدا می کند.

اولین عملیات عملیاتی پروژه فیبر نوری آسیاتک در مهرماه 1401 هجری شمسی در شهر چالوس استان مازندران آغاز شد. این پروژه در اردیبهشت ماه سال جاری با دسترسی بیش از 30 هزار خانوار در این شهرستان به اینترنت پرسرعت فیبر پایه (FTTH) با ظرفیت 930 مگابیت بر ثانیه تکمیل و تکمیل شد.

برای اطلاعات بیشتر به وب سایت رسمی آسیاتیک مراجعه کنید.

منبع: https://digiato.com/tech/commencement-of-operational-implementation-of-fiber-optic-asiatech-in-semnan

سرمایه گذاری هم افزایی در Viban و Biolab

سرمایه گذار و شتاب دهنده Hamaava اخیرا در دو استارتاپ Biolab و Vipan سرمایه گذاری کرده است. این دو استارت آپ از بین 40 استارتاپ متقاضی و با موفقیت جذب سرمایه توسط کمیته سرمایه گذاری هاماوا انتخاب شدند.

Biolab برای رفع نیازهای آزمایشگاه ها و تحقیقات به منظور تسهیل خدمات برای مراکز معتبر تحقیقاتی و دانشگاهی، دانشجویان و سایر گروه ها فعالیت می کند. Biolab همچنین نیازهای آزمایشگاهی و تحقیقاتی را به منظور تسهیل خدمات برای مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی معتبر برای دانشجویان و سایر گروه ها تامین می کند. استارتاپ ویپان همچنین خدمات آنلاین برق و برق را به مشاغل و خانوارهای ایرانی ارائه می دهد.

سهیل عباسی، معاون کارآفرینی و نوآوری هماوا، هدف از سرمایه گذاری هماوا در این دو استارتاپ را تطبیق سیستم نوآورانه آنها با هاما آوا عنوان کرد. وی در این خصوص به دیجیاتو گفت: در راستای ماموریت شتاب دهی هاما آوا با هدف سرمایه گذاری و شتاب بخشیدن به استارت آپ های فناوری، از بین ۴۰ استارت آپ پیشرفته، دو استارت آپ Biolab و Vipan در نتیجه غربالگری و بررسی استارت آپ ها انتخاب شدند. فرآیند توسط کمیته سرمایه گذاری Hamaava.

عباسی به دیجیاتو با توجه به اینکه سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ بیولاب مزایایی از جمله داشتن راه‌حل مبتنی بر نوآوری و فناوری دارد، به دیجیاتو می‌گوید: «تیم نزدیک بیولاب دارای مهارت‌های تکمیلی و تجربه مطلوب در صنعت مربوطه است و درک صحیح آنها از مشکل و وجود راه‌حل‌های مبتنی بر نوآوری و فناوری نیز کلیدی بود.» ویژگی‌هایی که برای ما مهم هستند. «تیم Biolab ذینفعان خود را می‌شناسد و مزیت‌های رقابتی دارد.»

استارت آپ ویپان همچنین خدمات برق آنلاین را به مشاغل و خانوارهای ایرانی ارائه می دهد. معاون کارآفرینی و نوآوری هاما آوا با تاکید بر مزیت رقابتی بالای این تیم، معتقد است که ویپان با شناسایی ذینفعان بازار، محصول مناسبی را ارائه می‌کند و با تجربه طولانی در صنعت مربوطه، توانسته راه‌حل‌های تایید شده را ارائه دهد.

معاون کارآفرینی و نوآوری حما آوا در پاسخ به دیجیاتو در خصوص میزان سرمایه گذاری در بایولب و ویپان گفت: میزان سرمایه گذاری هاما آوا در این استارتاپ ها به صورت سرمایه گذاری اولیه 750 میلیون تومان نقدی و غیرنقدی است. به سهام، بسیار کوچک بود.

معاون کارآفرینی و نوآوری شرکت هماوا درباره برنامه‌های آتی این شرکت توضیح داد: در برنامه شتاب‌دهنده هماوا تلاش می‌کنیم تا استارت‌آپ‌ها را بر اساس فرآیندهای طراحی‌شده در بهبود و توسعه محصول اولیه خود با هزینه‌های زمانی و مالی کمتر و کمتر کمک کنیم. جذابیت بازار را اندازه گیری کنید و کانال های بهتر، سریع تر و بیشتر را آزمایش کنید. کارایی برای ورود به بازار، تعیین راه بهینه برای برقراری ارتباط، بهبود فرآیندهای ارتباطی با مشتری، ارتباط آنها با شبکه های تجاری و سرمایه گذاران مرتبط و در نهایت بالا بردن سطح آمادگی سرمایه گذاری برای کسب و کار خود را برای جذب سرمایه برای مراحل بعدی رشد و توسعه.”

عباسی با تاکید بر اینکه وارد شرکت ها و استارت آپ ها نمی شوند، معتقد است تیم ها باید ویژگی های محصولات خود را با توجه به نیاز بازار و مخاطبان خود تعریف کرده و در صورت لزوم تغییر دهند. وی همچنین اعلام کرد که این شرکت سرمایه گذاری و شتاب دهنده با ارائه روش های مناسب برای درک نیازهای بازار و مصرف کننده اعتبار مدل کسب و کار را در اختیار تیم ها قرار می دهد.

وی از برنامه سرمایه گذاری آتی 2 میلیارد دلاری هاماوا خبر داد و در مورد چشم انداز آینده این شرکت به دیجیاتو گفت: “ما می توانیم چشم انداز روشنی برای این تیم ها تصور کنیم.” همچنین، در هاماوا متقاضیان را برای سرمایه گذاری و شتاب بیشتر بررسی می کنیم و حداقل دو میلیارد دیگر ایجاد می کنیم. تومان در شرکت ها، سایر شرکت های نوظهور.»
عباسی در پایان افزود: با توجه به مذاکرات و تعاملاتی که با بازیگران بزرگ این صنعت صورت گرفت، به زودی می توان دید که تیم های ویپان و بایولب سهم قابل توجهی از بازار مربوطه را در اختیار خواهند گرفت.

منبع: https://digiato.com/iran-technology-news/investment-in-vpon-and-biolab

پرونده اسنپ فود به مراجع قضایی ارجاع می شود

پلیس مناطق قبیله ای فدرال اعلام کرد که اطلاعات سرقت شده کاربران اسنپ فود در دست هکرها نیست و پرونده اسنپ فود پس از بررسی های لازم و اتخاذ تصمیمات لازم توسط نهادهای قضایی به مراجع قضایی ارجاع می شود.

رامین پاشای معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس مناطق عشایری فدرال در گفت و گو با ستنا با بیان اینکه لو رفتن اطلاعات کاربران ناشی از بی توجهی مدیران اسنپ فود بوده است، گفت: جلسات زیادی برای نهادهای بخش خصوصی و در حال برگزاری است. شرکت ها در خصوص امنیت و اینترنت و الزامات ویژه مورد نیاز و نوت بوک ارائه خواهند شد.» برای تکمیل آن برای آنها. اما سهل انگاری مدیران این امکان را برای هکرها فراهم می کند تا به حجم زیادی از اطلاعات کاربران دسترسی پیدا کنند.

به گفته پاشایی، در اولین ساعات هک اسنپ چت و اعلام گروه هکر مبنی بر فروش اطلاعات کاربران، تیم فنی پلیس مناطق قبیله ای فدرال برای بررسی و ارزیابی اتفاقات در مقر اسنپ چت مستقر شدند و تایید کردند که کاربران اطلاعات در اختیار هکرها قرار گرفته بود.

وی با تاکید بر نظارت دقیق تر و ارزیابی مرکزی پلیس مناطق عشایری فدرال در خصوص ارجاع پرونده اسنپ فود به مراجع قضایی، گفت: در حال حاضر اطلاعات بانکی شهروندان در دست هکرها نیست و پرونده اسنپ فود تحت نظارت است. پس از تکمیل تحقیقات و جمع بندی نهایی، پرونده این شرکت به مراجع قضایی معرفی و تصمیمات لازم توسط نهادهای قضایی اتخاذ خواهد شد. در عین حال نظارت پلیس در مناطق قبیله ای فدرال تغییر کرده و بیشتر خواهد شد. فشرده با توجه به ارزیابی های دقیق تر این شرکت ها.

پاشایی همچنین درباره مهندسی اجتماعی توضیح داد و گفت: گاهی افراد با کاربران تماس می گیرند و ادعا می کنند از بانک ها یا موسسات دولتی هستند اما مردم باید همیشه توجه داشته باشند که اطلاعات بانکی شخصی آنها مانند شماره ارسال پیامک و شماره حساب کارت در اختیار آنهاست. مردم.نگذارید

در همین راستا، احمد واحدی، وزیر کشور نیز معتقد است که دسترسی هکرها به این اطلاعات ناشی از ضعف در شرکت اسنپ فود است. همچنین اعلام شد اسنپ فود با اطمینان از امنیت اطلاعات بانکی کاربران، موفق به مذاکره و بازیابی اطلاعات کاربران شده است.

منبع: https://digiato.com/iran-technology-news/police-assistant-the-snappfood-case-is-being-referred-to-the-judicial-authorities